motorheadsd
Ističe se
- Poruka
- 2.689
Možda neko sprema atentat na Vučića?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda neko sprema atentat na Vučića?
Pu, pu, pu ... Ne daj bože.![]()
novinari napisdali dve kutije ,uz dužno poštovanje u jednom sanduku nema niukada više od 10 komada oružja , druga stvar u istom sanduku nema ni municije , municija se pakuje u limenim kutijama uvek odvojeno od oružja isto kao ručne granate ako je neko otvarao fabrička pakovanja u jednoj kutiji su tela a u drugoj upaljači znači nikada se ne nalaze te dve stvari u istoj kutiji. Inače naši domaći škorpioni i nisu neka precizna oružja , naravno ako se radi o škorpionima sa municijom 7.65 mm obično matoro smeće koje se zaglavljuje na svakih 20 metaka ispaljenih , ali ako je novi škorpion EVO3 ni onda se nije mnogo usrećio. Ajde Da su kutije sa FNP90 pa da se zabrinemo ali čisto sumnjam.a i njih naši ne proizvodekažu nezvanično da je ukradeno oko 2000 škorpiona..više -manje..nebitno..a parada se biliži..sve mi se čini da je netko to dobro organizovao...![]()
novinari napisdali dve kutije ,uz dužno poštovanje u jednom sanduku nema niukada više od 10 komada oružja , druga stvar u istom sanduku nema ni municije , municija se pakuje u limenim kutijama uvek odvojeno od oružja isto kao ručne granate ako je neko otvarao fabrička pakovanja u jednoj kutiji su tela a u drugoj upaljači znači nikada se ne nalaze te dve stvari u istoj kutiji. Inače naši domaći škorpioni i nisu neka precizna oružja , naravno ako se radi o škorpionima sa municijom 7.65 mm obično matoro smeće koje se zaglavljuje na svakih 20 metaka ispaljenih , ali ako je novi škorpion EVO3 ni onda se nije mnogo usrećio. Ajde Da su kutije sa FNP90 pa da se zabrinemo ali čisto sumnjam.a i njih naši ne proizvode
Očigledno je da neki kriminal treba prikriti!U ovoj prici ima nekoliko stvari koje nemaju nikakvog smisla.
counter sam igrao zadnji put pre par godina dok sam se bavio i hostingom igrica , inače ja pričam o pravom životu jer sam ipak pripao starijim generacijama koje su služile armiju a i bio sam na ratištu svojevremeno , a ako to nije dovoljno onda podatak da sam preko 20 godina se bavio streljaštvom tako da sam imao prilike za života da pucam i škorpionima i da zavirim u sanduke gde se drže razne vrste oružja auvek sam bio relativno dobro informisan o naoružanju koje se pravilo kod nas i u svetu.Vi mora da ih derete na Counter-u, a?![]()
U ovoj prici ima nekoliko stvari koje nemaju nikakvog smisla. Od kada se to Jugoimport bavi izvozom 20 komada?
Drzanje oruzja u bescarinskom magacinu takodje nema smisla. Ako sutra krene izvoz oklopnih vozila, hoce li i njih da drze u nekom bescarinskom magacinu jer su za izvoz.
counter sam igrao zadnji put pre par godina dok sam se bavio i hostingom igrica , inače ja pričam o pravom životu jer sam ipak pripao starijim generacijama koje su služile armiju a i bio sam na ratištu svojevremeno , a ako to nije dovoljno onda podatak da sam preko 20 godina se bavio streljaštvom tako da sam imao prilike za života da pucam i škorpionima i da zavirim u sanduke gde se drže razne vrste oružja auvek sam bio relativno dobro informisan o naoružanju koje se pravilo kod nas i u svetu.
Па стварно. Треба разгласити подхитно на свим слободним проеуропским јавним гласилима да ме могућ атентат на ПВ-а. И снимити ПВ-а забринутог и уцвељеног и нагласити да ризикује своју главу и дивне уснице зарад безалтернативног пута.
Две кутије са по 10 комада оружја, укупно 20 комада је однето. Не помиње се муниција. Можда су планирали да их продају негде у Африци, не знам ко би други куповао шкорпионе, мује траже нове моделе аутомата ал то ће да добију мало сутра.
novinari napisdali dve kutije ,uz dužno poštovanje u jednom sanduku nema niukada više od 10 komada oružja , druga stvar u istom sanduku nema ni municije , municija se pakuje u limenim kutijama uvek odvojeno od oružja isto kao ručne granate ako je neko otvarao fabrička pakovanja u jednoj kutiji su tela a u drugoj upaljači znači nikada se ne nalaze te dve stvari u istoj kutiji. Inače naši domaći škorpioni i nisu neka precizna oružja , naravno ako se radi o škorpionima sa municijom 7.65 mm obično matoro smeće koje se zaglavljuje na svakih 20 metaka ispaljenih , ali ako je novi škorpion EVO3 ni onda se nije mnogo usrećio. Ajde Da su kutije sa FNP90 pa da se zabrinemo ali čisto sumnjam.a i njih naši ne proizvode
counter sam igrao zadnji put pre par godina dok sam se bavio i hostingom igrica , inače ja pričam o pravom životu jer sam ipak pripao starijim generacijama koje su služile armiju a i bio sam na ratištu svojevremeno , a ako to nije dovoljno onda podatak da sam preko 20 godina se bavio streljaštvom tako da sam imao prilike za života da pucam i škorpionima i da zavirim u sanduke gde se drže razne vrste oružja auvek sam bio relativno dobro informisan o naoružanju koje se pravilo kod nas i u svetu.
i pazi , to oruzje stoji od aprila. pola godine niko da se seti iz jugoimporta da vrati robu.
...
Najzesce od svega...
Ukrao jos u junu, a oni tek sad provalili...
Kao, ,,Oruzje, koje oruzje? Ih, sta sam ja sve pokrao dosad, ko ce da se seti...''![]()