BG: Nestalo oružje sa aerodroma

• Začetnik teme Začetnik teme COBAK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pu, pu, pu ... Ne daj bože. :(

Па стварно. Треба разгласити подхитно на свим слободним проеуропским јавним гласилима да ме могућ атентат на ПВ-а. И снимити ПВ-а забринутог и уцвељеног и нагласити да ризикује своју главу и дивне уснице зарад безалтернативног пута.

kažu nezvanično da je ukradeno oko 2000 škorpiona..više -manje..nebitno..a parada se biliži..sve mi se čini da je netko to dobro organizovao...:think:
novinari napisdali dve kutije ,uz dužno poštovanje u jednom sanduku nema niukada više od 10 komada oružja , druga stvar u istom sanduku nema ni municije , municija se pakuje u limenim kutijama uvek odvojeno od oružja isto kao ručne granate ako je neko otvarao fabrička pakovanja u jednoj kutiji su tela a u drugoj upaljači znači nikada se ne nalaze te dve stvari u istoj kutiji. Inače naši domaći škorpioni i nisu neka precizna oružja , naravno ako se radi o škorpionima sa municijom 7.65 mm obično matoro smeće koje se zaglavljuje na svakih 20 metaka ispaljenih , ali ako je novi škorpion EVO3 ni onda se nije mnogo usrećio. Ajde Da su kutije sa FNP90 pa da se zabrinemo ali čisto sumnjam.a i njih naši ne proizvode

U ovoj prici ima nekoliko stvari koje nemaju nikakvog smisla. Od kada se to Jugoimport bavi izvozom 20 komada?
Drzanje oruzja u bescarinskom magacinu takodje nema smisla. Ako sutra krene izvoz oklopnih vozila, hoce li i njih da drze u nekom bescarinskom magacinu jer su za izvoz.

Poslednja izmena:
novinari napisdali dve kutije ,uz dužno poštovanje u jednom sanduku nema niukada više od 10 komada oružja , druga stvar u istom sanduku nema ni municije , municija se pakuje u limenim kutijama uvek odvojeno od oružja isto kao ručne granate ako je neko otvarao fabrička pakovanja u jednoj kutiji su tela a u drugoj upaljači znači nikada se ne nalaze te dve stvari u istoj kutiji. Inače naši domaći škorpioni i nisu neka precizna oružja , naravno ako se radi o škorpionima sa municijom 7.65 mm obično matoro smeće koje se zaglavljuje na svakih 20 metaka ispaljenih , ali ako je novi škorpion EVO3 ni onda se nije mnogo usrećio. Ajde Da su kutije sa FNP90 pa da se zabrinemo ali čisto sumnjam.a i njih naši ne proizvode

Vi mora da ih derete na Counter-u, a? :mrgreen:

Vi mora da ih derete na Counter-u, a? :mrgreen:
counter sam igrao zadnji put pre par godina dok sam se bavio i hostingom igrica , inače ja pričam o pravom životu jer sam ipak pripao starijim generacijama koje su služile armiju a i bio sam na ratištu svojevremeno , a ako to nije dovoljno onda podatak da sam preko 20 godina se bavio streljaštvom tako da sam imao prilike za života da pucam i škorpionima i da zavirim u sanduke gde se drže razne vrste oružja auvek sam bio relativno dobro informisan o naoružanju koje se pravilo kod nas i u svetu.

U ovoj prici ima nekoliko stvari koje nemaju nikakvog smisla. Od kada se to Jugoimport bavi izvozom 20 komada?
Drzanje oruzja u bescarinskom magacinu takodje nema smisla. Ako sutra krene izvoz oklopnih vozila, hoce li i njih da drze u nekom bescarinskom magacinu jer su za izvoz.

i pazi , to oruzje stoji od aprila. pola godine niko da se seti iz jugoimporta da vrati robu.

pola godine kao da je 2-3 dana sto bi i inace treba biti neki rok od stizanja do otpremanja .cim je kupac odustao odmah salji ljude da vrate oruzje.

normalne zemlje sa vise paznje postupaju prema IGRACKAMA nego mi prema oruzju

counter sam igrao zadnji put pre par godina dok sam se bavio i hostingom igrica , inače ja pričam o pravom životu jer sam ipak pripao starijim generacijama koje su služile armiju a i bio sam na ratištu svojevremeno , a ako to nije dovoljno onda podatak da sam preko 20 godina se bavio streljaštvom tako da sam imao prilike za života da pucam i škorpionima i da zavirim u sanduke gde se drže razne vrste oružja auvek sam bio relativno dobro informisan o naoružanju koje se pravilo kod nas i u svetu.

:worth:

Две кутије са по 10 комада оружја, укупно 20 комада је однето. Не помиње се муниција. Можда су планирали да их продају негде у Африци, не знам ко би други куповао шкорпионе, мује траже нове моделе аутомата ал то ће да добију мало сутра.

Poslednja izmena:
Па стварно. Треба разгласити подхитно на свим слободним проеуропским јавним гласилима да ме могућ атентат на ПВ-а. И снимити ПВ-а забринутог и уцвељеног и нагласити да ризикује своју главу и дивне уснице зарад безалтернативног пута.

akobogda pisaces na forumu iz zabele

- - - - - - - - - -

skorpionima moze da se pogadja budilnik na 50 m

jel istina to, da je bilo 200,000 komada u oruzju? i nejasno je jer su vesti razlicite, da li je nestalo 200,000 komada ili jedan deo te kolicine?

koliko je to slepera i kontejnera da bi stalo 200,000 komada? na koji nacin se uopste obezbedjuje to kad neko moze da ima neometan pristup

- - - - - - - - - -

Две кутије са по 10 комада оружја, укупно 20 комада је однето. Не помиње се муниција. Можда су планирали да их продају негде у Африци, не знам ко би други куповао шкорпионе, мује траже нове моделе аутомата ал то ће да добију мало сутра.

aha, znaci 20 pistolja je nestalo samo?

- - - - - - - - - -

to se neko tu ko je znao sta ima upakovano, posluzio...

U nekim od Vesti je receno da su nestali "CZ 999", a oni , bar koliko znam - nisu "Skorpioni" ...!
I nemaju "automatski mod" .
No , medjutim , rece li Direktor plicije i o "mogucnosti da oni i nisu nestali "...? :think:
Secam se i price iz JNA o tome "kako vojnicka oprema nikada ne nestaje i da je ona uvek tu negde , u kasarni , samo je treba naci " !;)

Ti si baš upoznat, hmmm ... :think:

Aha, evo objašnjenja ! :D

- - - - - - - - - -

i pazi , to oruzje stoji od aprila. pola godine niko da se seti iz jugoimporta da vrati robu.
...

Pa čekaju novog kupca.
E sad, kome se isplati da plaća ležarinu, nem' pojma ! :eek:

Najzesce od svega...

Ukrao jos u junu, a oni tek sad provalili...

Kao, ,,Oruzje, koje oruzje? Ih, sta sam ja sve pokrao dosad, ko ce da se seti...'' :hahaha:

Stara je priča da momci koji rade sa stvarima na aerodromu,
"bunare li bunare" !
Otvaraju torbe, kofere, nesesere ...
Vade ono što im se svidi !

Oduvek sam mislio da je to nemoguće,
kad vidi ovaj slučaj !
Cvrc !

Nek objasni neko ko je radio na aerodromu
( ne očekujem to od onoga koji je trenutno zaposlen na "bunarenju" :mrgreen: ) !

Navodno su uhvatili krivca. Magacioner.
Prosto je čudo kako su krivci uvek neke nebitne figure a svi iznad čisti kao suza!
Svojevremeno je za krađu zadataka optužena žena koja ih je navodno iznela u grudnjaku. Za slučaj Kantrimen optužen je kriminalac koji je pobegao (ili mu je blagovremeno rečeno da pobegne da bi mogli da kažu kako su rešili slučaj!) Za ovo je optužen magacioner. Jedino je za Topčider optužen Ratko Mladić pošto je za njim i inače bila raspisana poternica.
Da li je moguće da niko od "viših" nije kriv ni za šta?
Ni za zadatke, ni za odugovlačenje Kantrimena, ni za nerešenu misteriju Topčidera? Naravno, ni za krađu na aerodromu!

Back