„BG Car Show 05", od 17. do 23. marta 2016.g.

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
389.115
Danas je otvoren Sajam automobila u Beogradu koji ce trajati od 17. do 23. marta 2016.g.
Bice predstavljeno 35 automobilskih marki i desetak brendova privrednih vozila.
Posetioci ce moci da vide 40 novih modela koji se po prvi put pojavljuju na ovoj sajamskoj smotri.

Vasi utisci i misljenja ?

Ovo su moji utisci danas, gledano zenskim ocima..Vi muskarci to gledate na drugi nacin..

jos ova slicica

Vozicu i ja jednog dana kada porastem:lol:

Pogledajte prilog 378409

Prilozi

• vozim700.jpg
    vozim700.jpg
    47,5 KB · Pregleda: 12
Poslednja izmena:
Bez obzira što je sve već viđeno, za ovako malo tržište i tako malu kupovnu moć, uspeh je što su ovi došli - ma kako ih malo bilo.

Kazem ovako,da nemam potrebe da idem zato sto sam video sve.Isao bih samo da je Giulia na standu,ili neki egzoticniji proizvodjac,a to se nece nikad desiti
Inace,svake druge godine je BG car show,koji je mnogo losiji od medjunarodnog sajma automobila,tako da je za ocekivati da sve bude u jednoj hali

Kakva djulija,to je neko iz Auto kuce Kole pustio buvu...jadno smo trziste,djulija ce se pojaviti kod nas u salonu kad se zavrse svi sajmovi u EU :D

cini mi se da je nina htela da citira sta kao kaze ona devojcica za volanom

sto se tice sajma ranije sam isao da se divim autima i damama

dok jedno jutro nisam video jednu od tih dama bez sminke

a i dok nisam ukapirao da ono sto mi se najvise svidja u ovom zivotu bez sedmice na lotou necu imati (dok je novo) i da se samo sekiram

kao i to da se zbog megana ili tako nekog auta e isplati ici jer se vise jedim nego sto vidim

Citat se odnosio na onu malenu devojcicu za volanom crvenog automobila,a ja sam porasla odavno i vozim vec dosta dugo...

i Sizife,
volim automobilizam posebno F1 onako zenski gledam a kada vec vi muski niste otvorili temu o prodajnom sajmu automobila
kao najsvezijoj manifestaciji kod nas vezano za automobilizam,morala sam ja...:lol:

Prosle godine reklama je bila "mesto na kom muskarci placu" :lol:
i ja sam se sita ismejala na to , zamisljajuci vas kako tuzno gledate izlozene automobile koje najveci broj muskaraca ne moze da kupi

Ove godine reklama je "sta zene cini srecnim"........u prevodu mesto gde njihovi dragi mogu da kupe auto svojih snova..:lol:

Poslednja izmena:
Pa to kod nas tako se gura stereotip da samo muškarci vole aute, a žene, eto, pojma nemaju i dele kola na crvena i plava...

Na zapadu, gde je sasvim normalno da svi voze, jednako i muškarci i žene, svi se razumeju i svi vole automobile.

Evo kako recimo lik u Americi koristi činjenicu da vozi Lamborgini, i startuje žeMske koje znaju kakav je to auto (bez izgovaranja jedne jedine reči)... :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back