bezumlje

Sve u svoje vreme :)

- - - - - - - - - -

Al nikad u bezumlje :)

Izraz bezumlje dočarava intezitet, neko ko je svestan svega do tančina a prepušta se je uglavnom jak da to iznese kako treba.

Otud ta razdraganost, sreća, ushićenje, spreman da ga boli jer je to šta dobija dragoceno i retko.
Predivan uvodni post, predivan..

Izraz bezumlje dočarava intezitet, neko ko je svestan svega do tančina a prepušta se je uglavnom jak da to iznese kako treba.

Otud ta razdraganost, sreća, ushićenje, spreman da ga boli jer je to šta dobija dragoceno i retko.
Predivan uvodni post, predivan..

O, bezumnice draga, strast dusevnu, dozivljava kroz katarzu :)

Postovanje Perfi,
ovde cemo malo biti ozbiljni.
Pises o Primalnom Kriku, da li iz tebe govori svest ili podsvest :?:
Da li da se smejam ili da placem :?:
Ovo je prevazidjena i stvar proslosti.
Preporucujem ti mnogo jacu "drogu".
Skot Pek " Put kojim se redje Ide " i Copra Dipak " Treci Isus "
Sto se tice recepta za bolji dan, ali svaki, jeste :
Sednes ispred ogledala, pogledas sebe duboko u oci i kazes sebi : Najvise te Volim na svetu.
A drugo : Svakoga dana u Svakom pogledu, Sve vise Napredujem.
A trece : odes na dzudo ili dziu dzicu, da shvatis sta je bol, patnja, nemoc psihicka.
A cetvrto : molitva Bogu Naglas.
Ovo su carobne formule za metarmofozu, da prevazidjes Strah i izadjes iz psihickog lavirinta.
Tako ces ujedno doziveti i prosvetljenje :)

Za Artura ne mogu da se složim da je prevaziđen, jer bi to bilo isto kao kad bih u najmanju ruku rekao da je darvin i jegova teorija revolucije prevaziđena stvar...
put kojim se ređe ide sam čini mi se čitala odavno i ne sećam se tačno šta je poenta ali mislim da je on bio preteča džozefa marfija a po meni moć podsvesti je malo bolje štivo, ali ovog trećeg isusa ću po tvojoj preporuci potražiti i videti o čemu se radi. :)

Za Artura ne mogu da se složim da je prevaziđen, jer bi to bilo isto kao kad bih u najmanju ruku rekao da je darvin i jegova teorija revolucije prevaziđena stvar...
put kojim se ređe ide sam čini mi se čitala odavno i ne sećam se tačno šta je poenta ali mislim da je on bio preteča džozefa marfija a po meni moć podsvesti je malo bolje štivo, ali ovog trećeg isusa ću po tvojoj preporuci potražiti i videti o čemu se radi. :)

Da te utesim, Darvin i njegova TE. je zastarela, nedokazana i neodrziva.
Ali je zato Poreklo Vrsta, dokazalo se u prvom i drugom Velikome ratu.:)

Da nadjem pesnicku dusu a ona nije taj tip. :lol:
Pa ko te uopste pitao koji si ti tip?

Kad vec kritikujes tudje reci ili da li je nesto izreceno tim recima, pokazes kako ti to radis a ako je odgovor ja skrtarim na recima i u iskazivanju emocija onda ti to ne radis nikako pa je tvoj komentar besmislen.
Skrtare na recima i u iskazivanju emocija se veroatno po prirodi stvari raspadaju u samoci.

toliko o besmislu...

Da te utesim, Darvin i njegova TE. je zastarela, nedokazana i neodrziva.
Ali je zato Poreklo Vrsta, dokazalo se u prvom i drugom Velikome ratu.:)

Nisam te baš dobro razumela, izvini, ali zar nije upravo u toj knjizi Darvin uobličio i utemeljio svoju teoriju evolucije?

Mada, ako bacimo pogled na nove praktičare evolucije po rijaliti programima, koji nam pokazuju da su utrenirani da prežive eventualnu nuklearnu katastrofu jer sede strpljivo mesecima zatvoreni u ambaru nije nam mnogo preostalo osim da zamislimo kako se Darvin okreće u grobu zbog toga što se njegova teorija evolucije ubajatila zbog raznih Anđela Stanija Kristijana i ostalih :lol:
Ali dosta je bilo digresija...

Držite se bezumlja ko svi normalni ljudi :lol:

A ti bi htela "igru staklenih perlica":)

Ja hoću stepskog vuka. : ))

images

Šta je to alfa mužjak? Kako se on ponaša prema ženi?

A kako se prepoznaje rođeni vođa, "alfa mužjak"?
Kada on uđe u prostoriju, ne može da ostane neprimećen. Samostalan je, samopouzdan, inteligentan, ima harizmu ali i talent za samopromociju. Smiren je i uliva sigurnost. Kada on govori, drugi slušaju i ne prekidaju ga. Drugi kopiraju njegov stil, govor i izgled, a on ne kopira nikoga. Muškarci vole da se druže s njim, a žene žele da izlaze s njim. Nikada neće dopustiti da ona plati večeru.
Dakle, generalne osobine "alfa-muškaraca" su promišljenost, upotreba inteligencije u ugrožavajućim situacijama, ali i u svakodnevnom životu.
"Alfa-muškarac" kao mentalno zdrav muškarac, i žena tih osobina, sasvim dobro mogu da funkcionišu. Stabilne ličnosti koje ni na jedan način ne ugrožavaju jedno drugo mogu da ostvare dobar ljubavni odnos. Uspešnost neke veze nije samo u osobinama ličnosti, već je u pitanju interakcija i odnos koji podrazumeva fleksibilnost, zdrave emocije, brigu, upućenost, volju da se veza održi, povezanost, ljubav, želju i napor da se uloži u odnos. U svakoj vezi na kraju se dođe do toga da je jedan od partnera "alfa", što je sasvim normalna stvar.

Kada on uđe u prostoriju, ne može da ostane neprimećen. Samostalan je, samopouzdan, inteligentan, ima harizmu ali i talent za samopromociju. Smiren je i uliva sigurnost. Kada on govori, drugi slušaju i ne prekidaju ga. Drugi kopiraju njegov stil, govor i izgled, a on ne kopira nikoga. Muškarci vole da se druže s njim, a žene žele da izlaze s njim. Nikada neće dopustiti da ona plati večeru.
Dakle, generalne osobine "alfa-muškaraca" su promišljenost, upotreba inteligencije u ugrožavajućim situacijama, ali i u svakodnevnom životu.
"Alfa-muškarac" kao mentalno zdrav muškarac, i žena tih osobina, sasvim dobro mogu da funkcionišu. Stabilne ličnosti koje ni na jedan način ne ugrožavaju jedno drugo mogu da ostvare dobar ljubavni odnos. Uspešnost neke veze nije samo u osobinama ličnosti, već je u pitanju interakcija i odnos koji podrazumeva fleksibilnost, zdrave emocije, brigu, upućenost, volju da se veza održi, povezanost, ljubav, želju i napor da se uloži u odnos. U svakoj vezi na kraju se dođe do toga da je jedan od partnera "alfa", što je sasvim normalna stvar.
đ

just too good to be true.....

ovakvi primerci su na nivou statističke greške...
i oko njih je uglavnom velika gužva i dugačak red

Ne postoji univerzalan alfa mužjak a ni alfa ženka, ono šta je za neku alfa za mene je možda dosadnjaković i obrnuto.
Slažem se da postoje neke univerzalne osobine koje se svima dopaddaju ali na kraju sveukupan sklop i način na koji su one spojene, i vrline i mane odlučujući je.
Mnogi su pametni, lepi i šarmantni ali neće ti svi biti posebni - posebnost se ogleda u tačnoj razmeri i dobrih i loših osobina, uklobpljenih u specifičnu celinu koja tebi ili odredjenom tipu ljudi odgovara i prepoznaju je kao svoju duboku čežnju.

...Gama_je uvijek
na ispravnom putu
kao kod zracenja
nastupa frontalno
i ne povija se...
...zenski princip
princip je prednoci ,
mjesecine,
predzorja i vlaznosti tihe
dakle,
sve suprotno
i to je Put Dijalektike
u antickom smislu
ili bar,-hegelovskom...
Pojam i mit Amazonki
razvijen je jos od vremena
Pjesnikinje Sapfo sa Lezbosa
jer samo zensko zna
koliko je zensko jako...:bye:

Ne postoji univerzalan alfa mužjak a ni alfa ženka, ono šta je za neku alfa za mene je možda dosadnjaković i obrnuto.
Slažem se da postoje neke univerzalne osobine koje se svima dopaddaju ali na kraju sveukupan sklop i način na koji su one spojene, i vrline i mane odlučujući je.
Mnogi su pametni, lepi i šarmantni ali neće ti svi biti posebni - posebnost se ogleda u tačnoj razmeri i dobrih i loših osobina, uklobpljenih u specifičnu celinu koja tebi ili odredjenom tipu ljudi odgovara i prepoznaju je kao svoju duboku čežnju.

Alfa muzjak nikad ne udara ceznju, on prostreli pogledom,a ona klekne na kolena, od miloste, :cool:

- - - - - - - - - -

đ

just too good to be true.....

ovakvi primerci su na nivou statističke greške...
i oko njih je uglavnom velika gužva i dugačak red

Zamisli koliki je to red :?:

Ko može koga da upropasti? Istinsko ogoljavanje je zapravo kad shvatiš da taj neko nema moć nad tobom osim ako mu ti ne dozvoliš.

U prošlom životu sam bio lekar u indiji i susretao sam se sa raznoraznim fakirima i jogijima i ljudima čudesnih ubeđenja.

Jednom prilikom sreo sam jednoh duhovnog čoveka čija su pluća bila skoro uništena i bio je pred smrt. Kada sam ga ubeđivao da su cigarete loše po njega.. odgovorio mi je..
Ne pušim to ja več to moje telo puši.

U kakvoj zabludi je ta njegova večna duša koja ogoljeno shvata da su kočije nebitna stvar jer se u njima prevozi dragocen tovar.

Ali opet ako je ta osoba isti kao ti samo je pojačana hiljadu puta onda je propadanje prava mera samoubicama.

U to ime živeli!

Nazdravljam i ja :D

Back