~sweet girl~ Šmederling VIP Poruka 4.459 05.11.2023. u 12:15 - "Bezobrazni" vjernici #26 Zelena milja: Niko nema prava od drugoga da očekuje ništa.Naročito nema prava da pokušava da ga menja. I ne smatram vernike ni boljim ni lošijim ljudima od ateista. Kliknite za proširenje... Saglasna sam, samo što i sama tu pogriješim katkad. Ali trudim se
Zelena milja: Niko nema prava od drugoga da očekuje ništa.Naročito nema prava da pokušava da ga menja. I ne smatram vernike ni boljim ni lošijim ljudima od ateista. Kliknite za proširenje... Saglasna sam, samo što i sama tu pogriješim katkad. Ali trudim se
Zelena milja Poznat Poruka 8.468 05.11.2023. u 12:33 - "Bezobrazni" vjernici #27 ~sweet girl~: Saglasna sam, samo što i sama tu pogriješim katkad. Ali trudim se Kliknite za proširenje... Svi grešimo.
~sweet girl~: Saglasna sam, samo što i sama tu pogriješim katkad. Ali trudim se Kliknite za proširenje... Svi grešimo.
Manga Hilux Stara legenda Poruka 85.106 05.11.2023. u 12:43 - "Bezobrazni" vjernici #28 Zelena milja: Svi grešimo. Kliknite za proširenje... ljudski je grešiti