Tupavi pregled star vekovima bi vam ustedeo novac i smanjio rizik od zracenja u magnetnom polju.Da li vi stvarno mislite da u Americi svi zivi idu na MR??definitivno covek treba da bude upucen ,ali posto vama to bas ne ide od ruke,potrudite se malo bolje.
Magnetna i kiroprakticar su poslednje resenje u normalnim zemljama,mislite o tome.....
ako si pratila fabulu mogla si da uocis da je tupavi pregled vec radjen od strane jednog fizijatra i da je postavljena pogresna dijagnoza i to degenerativna artroza kolena. da bih ja zatim otisla privatno kod ortopeda, jer mi se stanje sa kolenom pogorsalao i on je utvrdio istegnuce kvadricepsa i tek je ortoped sa vma posumnjao da se radi o leziji meniskusa i on mi je rekao da uradim magnetnu rezonancu. hvala mu na tome, iako lecenje nisam nastavila tamo, vec na drzavnoj ortopediji. a posto mi je ortoped prepisao terapiju nakon snimanja i postavljanja tacne dijagnoze, otisla sam opet kod fizijatra i taj sujetni stvor je meni rekao da mora napamet da mi prepise terapiju, jer mu ne dozvoljavam pregled i to je rekao na njegovu sramotu pored onolikog snimka i izvestaja lekara koji je uradio magnetnu. snimka koji je posluzio i ortopedu sa drzavne klinike da vidi kako stoje stvari. sto je doticni fizijatar sujetan i sto nece ili ne zna da cita snimak, ne znaci da treba i onako povredjeno koleno da pritiska svom snagom, kako je pokusao, niti da ga uvrce.
inace, imam neku familiju u sloveniji. sta da ti kazem, lekari, sokirani koliko se ovde u srbiji vuklo postavljanje dijagnoze za povredu koja spada u red tezih povreda i sto mi rece ovaj ortoped iz klinike - imala si srece da nisi prosla gore sa povredom.
sta je trebalo da pustim sujetu da mi pritiska i uvrce koleno, pa da mi pomeri fragmente meniskusa. mda, ja luda pa ne znam da je mogao da procita snimak, ako uopste i zna da cita te snimke ili je malcice zaostao.
potrudila sam se ja odlicno da pored sujetnih kojima nos para nebo ne ostanem invalid. ne zalim nijednu paru datu za magnetnu rezonancu. a koliko znam ligament se moze samo tom vrstom snimanja videti. ne moze ni redgenom, ni uz.
a da ne pricam o salterasu, koji bi zaista ostao bez obe noge da mi je pravio jos problema i da sam ja ostala invalid zbog njegovog pokusaja da me navuce da privatno placam terapije.
p.s. od degenerativne artroze kolena s pocetka posta nema ni slova d na snimku magnetne rezonance. potvrdjeno od strane dva lekara \9onog koji je citao snimak i ortopeda). tako da ljudi beste od fizijatara.