gost 79626
Iskusan
- Poruka
- 5.869
...aha...ja nemam redovne prihode, ne primam platu, pa tekuci racun sigurno
ne mogu otvoriti, ali mi treba devizi racun, i internet kartica..hvala...![]()
Možeš da otvoriš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Intesi za klijente koji imaju otvoren tekući rn. kod njih, provizija je 15 din.
Ne prenese ni banka odmah, do 12h se radi knjizenje, sve sto uplatis posle 12h prelazi za naredni dan.banke odmah prenose sredstva na racun na koji se vrsi uplata, a posta zadrzava par dana pod izgovorom transakcije..
овде се ради о лоповлуку банака и пљачки грађана...од јуче неке банке примењују нова правила игре...где је држава да заштити грађане у оваквим случајевима...
...
Ma ako ti treba, mozes i tekuci da otvoris. Nemam ni ja platu niti redovna primanja al imam tekuci, samo sto ne mozes ici u minus, to je debitna kartica kliko imas toliko trosis. U slucaju da odes negde, pa da neko moze jednostavno da ti posalja tako sto ce ti uplatiti na racun... Meni uglavom za tu svrhu sluzi. Devizni kad budes otvarala trazi Visa Electron debitni devizni racun, jer ja kad sam otvorila dobila sam onu plastificiranu karticu s kojom mozes samo na salteru da podizes, i ne mozes preko neta nista da placas, onda sam isla ponovo da podnesem zahtev za Visa Electron.
Izgleda da je od skoro u mnogim bankama 150 din provizija![]()
Imam i ja isto Intesa hit tekući, i kada npr. sa tekućeg plaćam vrtić provizija je 15 din.Kako to? Ja ne placam nista (imam onaj Intesa Hit).![]()
Tačno tako, provizija za telefon se ne plaća u Poštanskoj štedionici.posto je u prvom postu pomenut racun za telefon.....i u posti se placa provizija(bilo za fixni ili mobilni)!
Ako si procitala ono sto sam citiralaE, ja sam na te sumanute provizije naletala u bankama koje su blizu ili u sklopu recimo fakulteta ili opština ili mupova i sl., gde imaju milion malih uplata tokom dana, pa su se dosetili da je bolje da zavale fiksnu proviziju za sve te iznose, nego da se akaju sa procentualnom sićom. Moguće da su sad svi usvojili taj princip, ne znam, nisam u banci plaćala račune ne pamtim.