DarkAngel
Zainteresovan član
- Poruka
- 162
Ako imate živaca i vremna pročitajte i shatite koliko su bezobrazni ovi iz Telenora. Imajte vremena molim Vas da pročitate.
Ovo je moja priča sve je istinito i sačinjeno i poslato telenoru;
Ako se Vašem kolegi Željku iz nekog razloga ne radi ili ne zna da se ponaša prema Vašim jako važnim korisnicima od kojih Vi zavisite, onda gospodin Željko treba da da otkaz ili da Vi kao Međunardna kompanija sa jako doborom i velikom reputacijom trebate da uradite nešto prema meni kao korisniku koji je bio žrtva i Vašem radniku koji je krajnje neprijatan.
Ja sam inače bio redovan platiša što se Vašeg računa tiče, ali nažalost sve sveobuhvatne finansiske situacije u zemlji koja razara naše društvo nisam bio u mogućnosti da platim račun jedno vreme.Ali sam i tu obavezu ispunio i ispunjavaću do isteka ugovora a možda i kasnije. Ja se zaista nadam da ćete izaći u susret vašem korisniku, možda za Vas ovo zvuči krajnje banalno ali moji roditelji su ti koji se muče i rade za taj novac koji ja Vama dajem i prolazim svakodnevno torturu od strane države pošto je velika beda,ljudi u Srbiji su jako nervozni i morate i Vi i Vaši zaposleni da budu krajnje strpljivi i staloženi jel možete bez razloga sebi da ukaljate reputaciju,a korisnika neće biti briga što je pod ugovornom obavezom jer on će jednostavno prestati da plaća račun i onda će početi i sudski troškovi i mnoge druge stvari.Želim da čujem Vaš menadžment koji verovatno je sačinjen od eksperata kako će ovaj put da zadovolji korisnika.
Svako dobro
Danas mi je stigao odgovor poštom od Telenora koji glasi:
Poštovani gospodine X,
Hvala vam što ste odvojili vreme da nas obavestite zašto usluga, koju smo vam pružili prilikom posete prodajnom mestu Telenor kod TC Saobraćajni terminal Ustanička, nije ispunila vaša očekivanja. Pre svega, cenimo vašu primedbu
i želimo da zadržimo poverenje koje nam ukazujete dugogodišnjim korišćenjem naših usluga na broju 069xxxxxxxxx.
Veoma nam je žao što ste se obratili sa nezadovoljstvom i uveravamo vas da nam je u cilju da svi korisnici, kako postojeći, tako i budući, budu usluženi na najbolji mogući način. Telenor brižljivo neguje i razvija odnos sa korisnicima i od naših predstavnika se očekuje da vam pomognu u izboru naših usluga i da vam pruže sve potrebme informacije, kao i da se prema vama odnose sa poštovanjem i pažnjom.
Ističemo da smo svako vaše obraćanje pažljivo razmotrili uz, naravno, konsultaciju sa našim zaposlenima na prodajnom mestu. Budući da nam je zadovoljstvo vas kao korisnika zaista važno svakodnevno radimo na obogaćivanju naše uzajamne saradnje trudeći se da vam po pitanju vaših zahteva, ukoluko smo u mogućnosti, izađemo u susret.
Nakon provera svih dostupnih podataka, utvrđeno je da vaša reklamacija nije osnovana.Prilikom donošenja odluke o neosnovanosti vaše primedbe postupljeno je savesno i sa dužnom pažnjom. Takođe, potrudili smo se da vam u svakom pogledu blagovremeno pružimo sve neophodne infomracije o uslugama.
Kao i druge kompanije čija je osnovna delatnost pružanje usluga, svesni smo činjenice da je najbolja reklama upravo usmena preporuka od strane zadovoljnog korisnika. Iz tog razloga, veoma nam je važna otvorena komunikacija sa korisnicima i verujemo da će nam vaše sugestije pomoći da naša usluga bude još kvalitetnija.
Iskreno se nadamo da ćete prihvatite naše obrazloženje.
Srdačan pozdrav,
Telenor d.o.o
Služba za naprednu podršku korisnicima.
.
Dakle dragi moji ja nisam dobio ni jedno prosto IZVINI ! već moja primedba je neosnovana
. Evo Vi mi recite šta ja sada da radim ja nisam pametan.
Ovo je moja priča sve je istinito i sačinjeno i poslato telenoru;
MOLBA
Dana 12.avgusta 2014 godine u periodu od 14:30 do 15:05 (vreme može da varira) čekao sam u Vašoj poslovnici kod okretnice tramvaja u Ustaničkoj ulici da dođem na red zarad aktivacije broja.Bila je jako velika guzva i radio je samo jedan vaš zaposleni dok se drugi ''vrzmao'' po poslovnici dok nije došao red na njegovu smenu.Nakon dužeg vremena bio sam 2 po redu a ispred mene je bila žena prema kojoj je vaš kolega Željko(prezime nisam zapamtio) bio krajnje ciničan prema gospođi bez ikakvog razloga.Posle nje sam došao i ja na red i predao sam ulatnicu kao dokaz o uplati, nakon provere u laptopu Vaš kolega Željko mi je objasnio da bih trebao da pozovem korničnki servis i da odaberem opciju 8, ja sam to i ranije znao i rekao sam mu da sam to već jedanput uradio i da ste vi to meni naplatili, onda sam ga priupitao da li postoji mogućnost da on skenira uplatnicu i pošalje Telenor podršci, on je na to rekao i ovo citiram ''ja vama ne bih pričao ovu priču za džabe niti trošio svoje vreme da može ja bih to uradio'' ponovo veoma drčnim i bezobraznim tonom i onda je nastavio gde je on mene podučavao kako da se ja ophodim prema svojim finansijama ''plaćajte vaše račune na vreme i nećete imati problem'' i ponovo jako drskim i bezobraznim tonom jel je želeo očigledno iz mene da izvuče neki bes i neku reakciju.Ako se Vašem kolegi Željku iz nekog razloga ne radi ili ne zna da se ponaša prema Vašim jako važnim korisnicima od kojih Vi zavisite, onda gospodin Željko treba da da otkaz ili da Vi kao Međunardna kompanija sa jako doborom i velikom reputacijom trebate da uradite nešto prema meni kao korisniku koji je bio žrtva i Vašem radniku koji je krajnje neprijatan.
Ja sam inače bio redovan platiša što se Vašeg računa tiče, ali nažalost sve sveobuhvatne finansiske situacije u zemlji koja razara naše društvo nisam bio u mogućnosti da platim račun jedno vreme.Ali sam i tu obavezu ispunio i ispunjavaću do isteka ugovora a možda i kasnije. Ja se zaista nadam da ćete izaći u susret vašem korisniku, možda za Vas ovo zvuči krajnje banalno ali moji roditelji su ti koji se muče i rade za taj novac koji ja Vama dajem i prolazim svakodnevno torturu od strane države pošto je velika beda,ljudi u Srbiji su jako nervozni i morate i Vi i Vaši zaposleni da budu krajnje strpljivi i staloženi jel možete bez razloga sebi da ukaljate reputaciju,a korisnika neće biti briga što je pod ugovornom obavezom jer on će jednostavno prestati da plaća račun i onda će početi i sudski troškovi i mnoge druge stvari.Želim da čujem Vaš menadžment koji verovatno je sačinjen od eksperata kako će ovaj put da zadovolji korisnika.
Svako dobro
Danas mi je stigao odgovor poštom od Telenora koji glasi:
Poštovani gospodine X,
Hvala vam što ste odvojili vreme da nas obavestite zašto usluga, koju smo vam pružili prilikom posete prodajnom mestu Telenor kod TC Saobraćajni terminal Ustanička, nije ispunila vaša očekivanja. Pre svega, cenimo vašu primedbu
i želimo da zadržimo poverenje koje nam ukazujete dugogodišnjim korišćenjem naših usluga na broju 069xxxxxxxxx.
Veoma nam je žao što ste se obratili sa nezadovoljstvom i uveravamo vas da nam je u cilju da svi korisnici, kako postojeći, tako i budući, budu usluženi na najbolji mogući način. Telenor brižljivo neguje i razvija odnos sa korisnicima i od naših predstavnika se očekuje da vam pomognu u izboru naših usluga i da vam pruže sve potrebme informacije, kao i da se prema vama odnose sa poštovanjem i pažnjom.
Ističemo da smo svako vaše obraćanje pažljivo razmotrili uz, naravno, konsultaciju sa našim zaposlenima na prodajnom mestu. Budući da nam je zadovoljstvo vas kao korisnika zaista važno svakodnevno radimo na obogaćivanju naše uzajamne saradnje trudeći se da vam po pitanju vaših zahteva, ukoluko smo u mogućnosti, izađemo u susret.
Nakon provera svih dostupnih podataka, utvrđeno je da vaša reklamacija nije osnovana.Prilikom donošenja odluke o neosnovanosti vaše primedbe postupljeno je savesno i sa dužnom pažnjom. Takođe, potrudili smo se da vam u svakom pogledu blagovremeno pružimo sve neophodne infomracije o uslugama.
Kao i druge kompanije čija je osnovna delatnost pružanje usluga, svesni smo činjenice da je najbolja reklama upravo usmena preporuka od strane zadovoljnog korisnika. Iz tog razloga, veoma nam je važna otvorena komunikacija sa korisnicima i verujemo da će nam vaše sugestije pomoći da naša usluga bude još kvalitetnija.
Iskreno se nadamo da ćete prihvatite naše obrazloženje.
Srdačan pozdrav,
Telenor d.o.o
Služba za naprednu podršku korisnicima.
.
Dakle dragi moji ja nisam dobio ni jedno prosto IZVINI ! već moja primedba je neosnovana