Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.579
Bilo koji smisao koji vam padne na pamet, od nasilja i prisile , do obmane i empatije....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dotaći DNO. Kao u bazenu. Pa se odgurnuti.Bilo koji smisao koji vam padne na pamet, od nasilja i prisile , do obmane i empatije....
Ne, to je nemoguće jer dno ne postojiDotaći DNO. Kao u bazenu. Pa se odgurnuti.
Nemaju.Ne, to je nemoguće jer dno ne postojiNesreća, jad, zlo i bijeda nemaju limita, tj nemaju dna..
Pokušajmo zamisliti di je dno koje mogu dosegnuti ljudi iz Gaze koji se sklone u bolnicu i onda bomba pobije tu njihove najmilije? NemjerljivoNemaju.
da, u smrti je spas. gorak, užasan i zastrašujući. kod mene postoji izvesna doza zebnje da ona možda nije kraj, no 99,8% sam siguran da jeste. najgadnije od svega je sporo umiranje bili nas ili nama bliskih. tako da sam fan suicida ali ne ni preuranjenog ni prekasnog. ključan je tajming i dostojanstvo. no, čujmo šta kejv misli na ovu temuMada uvik postoji jedan izlaz, to je smrtNije poziv na suicid nego drugačiji pogled na smrt. Većinom pomisao na umiranje izaziva očaj, kao umrijet ćemo pa čemu išta. Postoji i druga mogućnost, umrijet ćemo pa zato možemo pokušati što hoćemo jer ionako moguću pogrešku nećemo vječno ispaštati
![]()
kada se nađemo u bezizlazu, povlačimo očajničke potezeBilo koji smisao koji vam padne na pamet, od nasilja i prisile , do obmane i empatije....