- Poruka
- 4.933
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NATO je vojni savez a mi smo civili.
Kubo, Severna Korejo i Belorusijo marš iz moje zemlje!
IZ KOJE BRE TVOJE ZEMLJE-OVO JE MOJA ZEMLJA A NE TVOJA,BOLJE TI MARS IZ MOJE ZEMLJENATO je vojni savez a mi smo civili.
NATO je vojni savez a mi smo civili.
Najnovije proleterske novine
![]()
Krcimo put ka demokratskoj Evropi....Jedna od faza na tom putu je i da se poseremo na sve sto je srpsko i pravoslavno.Bezboznika je puno kod nas,konacno su i oni dobili svoj list,ne bi me cudilo da uskoro dobiju radio,tv stanicu,...Ko stoji iza toga?Povlacenje paralele izmedju Stepinca i vladike N.Velimirovica,kao i nakaradne ukrstenice govore o ozbiljnosti samog lista.Bolje bi bilo da pisu o nekoliko stotina registrovanih sekti u Srbiji koje nam truju omladinu i uzimaju svoj danak U KRVI,nazalost.
Sta li sve nece da gamize po ovoj zemlji Srbiji otkad je pobedila evropska opcija...
Sta li sve nece da gamize po ovoj zemlji Srbiji otkad je pobedila evropska opcija...
Ne, nego za vreme 90-ih se nakotila gamad pomodarska.
A Srbija verovatno danas ima najvise vernika u Evropi, a pre 20 godina 90% ih bilo u komunistickoj partiji.
Jeste, ali danas je dostigla "vrhunac"!
Ko vam je kriv što je azijska izgubila?!![]()
![]()
![]()
Nemas ti veze. U partiji nije bilo ni 10% gradjana.
da, a svi koji su trazili posao morali imati crvenu knjizicu. Ali svejedno, ogromna vecina je zdusno podrzavala Broza.
Ma pricas bez veze. Sad ja treba da branim Jugoslaviju, sta li? Mogao se naci posao na ogromnoj vecini mesta bez clanstva u partiji.