maslesa89
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
Samo bih hteo da pitam za savet. Imam kucnog ljubimca misa koji ima tumor i ne jede i ne pije vodu. Veterinar kaze da ne moze da se izleci.Kako da ga ubijem najbezbolnije moguce posto umire u patnjama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam imao isti problem sa svojim hrckom.. Ja sam se odlucio na to da ga bacim sa zgrade.. Pre toga sam mu dao u vodi dva bensedina tako da je pre togo vec bio polu mrtav...
U svakom slučaju, većina lekova koji se koriste u ovu svrhu nisu dostupni u slobodnoj prodaji, zbog mogućih zloupotreba. Tako poslušaj savet, ako želiš da ti kuca stvarno ne pati i uradi ranije pomenutu varijantu sa anestezijom i ljudskim sredstvima za eutanaziju kod ovlašćenog veterinara.
Kako si imao srca da ga bacis za zgrade?Ja sam imao isti problem sa svojim hrckom.. Ja sam se odlucio na to da ga bacim sa zgrade.. Pre toga sam mu dao u vodi dva bensedina tako da je pre togo vec bio polu mrtav...
Jesi ti lud? Da ga bacis sa zgrade? Bezbolnije je da ga jednostavno ugusis nego da ga bacas.
ybt surealna scena i bizarna ideja...missim ovo je pobednik svih postova sa krstarice sto se mene ticeJa sam imao isti problem sa svojim hrckom.. Ja sam se odlucio na to da ga bacim sa zgrade.. Pre toga sam mu dao u vodi dva bensedina tako da je pre togo vec bio polu mrtav...