bezbednost

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAD~

Aktivan član
Poruka
1.915
koliko je bezbedno/nebezbednoo postavljati svoju sliku na velike sajtove (mislim na sliku za avatar),kao sto je mobile9... postavio sam sliku pa da brisem ili...??? :think::think::think::think::think::think:

koliko je bezbedno/nebezbednoo postavljati svoju sliku na velike sajtove (mislim na sliku za avatar),kao sto je mobile9... postavio sam sliku pa da brisem ili...??? :think::think::think::think::think::think:

Ne znam koji je to sajt i nije mi bitno da znam...
Samo imam takav stav da nemam nijednu svoju sliku na internetu, cak ne postoji moj nalog na nekoj drustveno mrezi..
Sve ljudi mogu da iskoriste.. I da ti ni zbog cega osetis posledice..
Mene takve stvari odbijaju u sirokom luku..
Pozdrav

Pa neznam, mislim da baš nije bezbedno, npr. ako neko iskoristi sliku a edituje ju i postavi na neki sajt a još i postane hit i više nemaš kontrolu nad njom, i može da napravi budalu od tebe, izvini na izrazu.

Ne znam koji je to sajt i nije mi bitno da znam...
Samo imam takav stav da nemam nijednu svoju sliku na internetu, cak ne postoji moj nalog na nekoj drustveno mrezi..
Sve ljudi mogu da iskoriste.. I da ti ni zbog cega osetis posledice..
Mene takve stvari odbijaju u sirokom luku..
Pozdrav

Jap da iskoriste, pa eto im mojih slika pa neka koriste i iskoriste, nemam dinara u dzepu, znam da mi pare nemogu uzeti, a za ostalo zabole me, ima 1000 puta gorih stvari koje se desavaju, po**ici samo liju od strane javnih licnosti, tako sto se mene tice mnogo me nesto svrbi lakat za to... :rotf:

Pa otkud znam,zato i pitam. Mozda ima nesto sto ne znam

Ma daj ljudi sta je vama sta vi tripujete :D Sta ce neko bre da uradi sa tvojom slikom ? ? ? Sta moze da uradi ? Jedino sto ja znam da rade to je nadju neku sliku od ekstra pi**e :lol: i onda naprave lazni profil na FB sa tom slikom, ljudi dodaju za prijatelja kao ludaci i onda ih taj sto je napravio lazni profil pali i daje da skidaju slike i snimke kao njene sa sharecasha i tako zaradjuje... Ili ti naprimer sto ima grupa, ja sam admin na njoj :D, ali je nisam napravio ;), ako sakupimo 100 000 clanova ova devojka se skida gola, a znam i sa cijeg profila je uzeta slika... Tako da jesi ti ekstra pi**a, nisi, onda se opusti :rotf: :hahaha: :D

Back