Bezbedno(zdravstveno) oralno pruzanje zadovoljstva zenama?

• Začetnik teme Začetnik teme Saint
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milojko Vasic:
Lilu:
Milojko Vasic:
blondi:
e mile a predigra

Ne kažem da nema predigre i da prvi put samo "trpam".
joj ja nista ne razumem... a koji si oblik praktikovao sa nepoznatim devojkama? ipak "trpanje"?
Kažem, može bilo kakva predigra, bilo kad, bilo sa kim. Ali mi je bezveze takva predigra sa nekom koju poznajem sat - dva.
pa mile ... sad te razumem... jer ako legneš sa curom nakon sat ili dva ne čudim se da se samo trpate 8)

blondi:
elem oni rone tamo a na isto mesto ti guraš i kao bolji si
Naravno. Zato postoji kondom, zar ne ? Mislim, bar ništa ne moram da gutam ...

blondi:
hehe... to ti je muški ego... ne bih odustao na vreme pa da si bog ;)
Ajde odustajem, kad si navalila.
Baš sam napisao jedan običan post, izneo svoje mišljenje bez ikakve zle namere. Al' vi ste me spopali, izokrenuli moje reči, i sad se ja kao nešto pravdam i objašnjavam šta sam 'teo da kažem. Ispadoh još i egoista. Uh, blondi, blondi ...

Milojko Vasic:
blondi:
elem oni rone tamo a na isto mesto ti guraš i kao bolji si
Naravno. Zato postoji kondom, zar ne ? Mislim, bar ništa ne moram da gutam ...

blondi:
hehe... to ti je muški ego... ne bih odustao na vreme pa da si bog ;)
Ajde odustajem, kad si navalila.
Baš sam napisao jedan običan post, izneo svoje mišljenje bez ikakve zle namere. Al' vi ste me spopali, izokrenuli moje reči, i sad se ja kao nešto pravdam i objašnjavam šta sam 'teo da kažem. Ispadoh još i egoista. Uh, blondi, blondi ...
ma ok si ti mile... 8)

PS... još da je ono tvoja slika bio bi kao đorđ kluni ;)

Milojko Vasic:
Nije mi baš najjasnija želja da se pruži oralni seks devojci za koju sumnjaš da je zaražena. Ma kojom bolešću !

Mislim, to je ipak intimnost koja se ostvaruje u nekoj iole ozbiljnijoj tj. dužoj vezi. Tako da imaš vremena da upoznaš osobu.

Nećeš valjda čim je upoznaš, isto veče da zaroniš u muf ?!

( Isto važi i ako bi obrnuli polove )

Hoces da kazes da ako upoznas osobu dovoljno jer ste u duzoj vezi da mozes zato da garantujes da u sebi ne nosi neku sidu nedaj boze i sl. ?

Saint:
Milojko Vasic:
Nije mi baš najjasnija želja da se pruži oralni seks devojci za koju sumnjaš da je zaražena. Ma kojom bolešću !

Mislim, to je ipak intimnost koja se ostvaruje u nekoj iole ozbiljnijoj tj. dužoj vezi. Tako da imaš vremena da upoznaš osobu.

Nećeš valjda čim je upoznaš, isto veče da zaroniš u muf ?!

( Isto važi i ako bi obrnuli polove )

Hoces da kazes da ako upoznas osobu dovoljno jer ste u duzoj vezi da mozes zato da garantujes da u sebi ne nosi neku sidu nedaj boze i sl. ?
Bash sam zinula da to kazem... Pa poznato je da nikom ne pishe na celu od cega boluje.. Opet cu da ispadnem paranoik, ali shta sad:).

Saint:
preporuke za ovakav poduhvat da bi se izbegla mogucnost bilo kakve zaraze a da se zenama ne uskrati mnogo zadovoljstva (lako je nama muskarcima sa kondomima plus ima dosta razlicitih ukusa :wink: ), bilo bi gotivno i zene da se izjasne povodom ove teme
Ja sam negde na netu video da se prodaju maramice od lateksa. Pakovanje isto kao kondomi, a unutra ti se nalazi maramica dimenzija 20*20 cm (nisam bas siguran za dimenziju). Uglavnom princip je takav da se maramica stavi preko vagine, i tako se mogucnost infekcije maksimalno smanjuje. Te maramice se proizvode koliko se secam u par ukusa, slicno kao kondomi.

Back