Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 83.087
pitam se - a zašto mi niko ne kontrira?
ovo mi poslednji nick pośto ste uložili sav intelekt & napore...
ovo mi poslednji nick pośto ste uložili sav intelekt & napore...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj ti da mi pricas o ratu.То је мало другачије, није баш тако једноставно. У Србији, кад дође стани пани, боре се голобради дечаци од 19 година (погледај само битку за Кошаре) а њима не требају станови.
Нећу.Nemoj ti da mi pricas o ratu.
Navikla gamad da ih drzi gladne pa kada im da da pljackaju oni postaju njihovi radnici...jasno zasto im sada drzava daje povlastice da ljudi mogu da zive i budu patriote, a ne monarhisticki nadnicari...Pozdrav svim kolegama od kolege u penziji.Srecno useljenje onima koji se useljenje a srecno i onima koji se opredele za rentiranje.Usraša Toz moze da ga duva.
Samo vi biznisajte, neko je moro i krvarit gace.Нећу.
Што би рекли Шиптари, водите бизнис, а не рат.
došli na vremeGlupa je tema da se boranija bije da bi neki bezbednjak dobio pravo na povlascenu kupovinu stana...
A to internet brzi prsti dobijanje stanova i poslova, to sam licno video kad je bilo prijave za rad na popisu jedne godine..
Konkurisanje za posao otvoreno zvanicno u 15,00 u nedelju, a zatvoreno u 15.01 u nedelju...
Bilo je 300 radnih pozicija kontrolora i vodja timova.
uz jedan muda-valcer da im ceo proizvodni život tako prodjePozdrav svim kolegama od kolege u penziji.Srecno useljenje onima koji se useljenje a srecno i onima koji se opredele za rentiranje.Usraša Toz moze da ga duva.
Па оно, увек ће се наћи стоке да изгине, али то је њихов проблем.Samo vi biznisajte, neko je moro i krvarit gace.
Ne vredjaj ljude koji su krvarili gace za Srpsku zemlju, stoko!Па оно, увек ће се наћи стоке да изгине, али то је њихов проблем.
Дозови се памети стоко, док те опет неко није отерао да погинеш негде узалуд, на неком Кајмакчалану или Кошарама. Онда њима станови, таквима као ти улице.Ne vredjaj ljude koji su krvarili gace za Srpsku zemlju, stoko!
Bezbednjak?Kako se bezbednjak zeni?
Tako sto otera na robiju mladozenju....
Je. bem ti seme koje te okotilo, turska svinjo presvucena!Дозови се памети стоко, док те опет неко није отерао да погинеш негде узалуд, на неком Кајмакчалану или Кошарама. Онда њима станови, таквима као ти улице.
Иди погини негде, за боље ниси.Je. bem ti seme koje te okotilo, turska svinjo presvucena!
Problem predstavlja to sto ti politicar dodje i smenjuje policajce kako hoce.Bezbednjak?
Kakav naziv... A ono korumpirana stoka u policiji, gore pogotovo a dole sitna stoka bez repa koju kupis za 10 e...