Bezbednjacima "brzi prsti" doneli stanove po povlašćenim cenama, sada ih izdaju za dobre pare

То је мало другачије, није баш тако једноставно. У Србији, кад дође стани пани, боре се голобради дечаци од 19 година (погледај само битку за Кошаре) а њима не требају станови.
Nemoj ti da mi pricas o ratu.

Pozdrav svim kolegama od kolege u penziji.Srecno useljenje onima koji se useljenje a srecno i onima koji se opredele za rentiranje.Usraša Toz moze da ga duva.
Navikla gamad da ih drzi gladne pa kada im da da pljackaju oni postaju njihovi radnici...jasno zasto im sada drzava daje povlastice da ljudi mogu da zive i budu patriote, a ne monarhisticki nadnicari...

Glupa je tema da se boranija bije da bi neki bezbednjak dobio pravo na povlascenu kupovinu stana...

A to internet brzi prsti dobijanje stanova i poslova, to sam licno video kad je bilo prijave za rad na popisu jedne godine..
Konkurisanje za posao otvoreno zvanicno u 15,00 u nedelju, a zatvoreno u 15.01 u nedelju...
Bilo je 300 radnih pozicija kontrolora i vodja timova.

Glupa je tema da se boranija bije da bi neki bezbednjak dobio pravo na povlascenu kupovinu stana...

A to internet brzi prsti dobijanje stanova i poslova, to sam licno video kad je bilo prijave za rad na popisu jedne godine..
Konkurisanje za posao otvoreno zvanicno u 15,00 u nedelju, a zatvoreno u 15.01 u nedelju...
Bilo je 300 radnih pozicija kontrolora i vodja timova.
došli na vreme

Ne vredjaj ljude koji su krvarili gace za Srpsku zemlju, stoko!
Дозови се памети стоко, док те опет неко није отерао да погинеш негде узалуд, на неком Кајмакчалану или Кошарама. Онда њима станови, таквима као ти улице.

Дозови се памети стоко, док те опет неко није отерао да погинеш негде узалуд, на неком Кајмакчалану или Кошарама. Онда њима станови, таквима као ти улице.
Je. bem ti seme koje te okotilo, turska svinjo presvucena!

Bezbednjak?

Kakav naziv... A ono korumpirana stoka u policiji, gore pogotovo a dole sitna stoka bez repa koju kupis za 10 e...
Problem predstavlja to sto ti politicar dodje i smenjuje policajce kako hoce.
Uopste mi nije jasno da iko moze da ocekuje da neko ne ide na ruku Velji krimosu ako vidi da mu ugadja nadredjeni tako sto eliminise karijere podredjenih koji ne slusaju.

Slusanje je pozeljno politicarima krimosima i vecini u Srbiji..

A zandarmi , kako bi se mogli nazvati ti pozornici lokalci , to je posebna prica, ali oni su relativno lako upravljivi...
I mogu se cak i izbaciti iz policije..

Ovo su ozbiljni problemi za ovu drzavu, politika dodele stanova koja zapravo samo produbljuje socijalni jaz i pravi novu kastu privilegovanih i bogatih. Nije ovde samo rec o bezbednjacima, znam jednog koji je dobio stan njegova porodica ima dva stana i kucu i prilicno su imucni, mislim da nema ni dve godine u sluzbi. Slicna prica je i oko stanova za izbegla lica, npr znam jednog odornika koji je dobio je stan pored kuce koja ima oko 300 kvadrata i nova je gradnja u pitanju.
Jednostavno na ovaj nacin se pre svega dele stanovi privilegovanim licima po raznim osnovama koji vec imaju. Siromasniji postaju jos siromasniji jer se sve to placa iz budzeta a ljudi se bogate bez osnova.

Tako da nije cudo sto u NS ima veliki broj njih koji iznajmljuju stanove jer ih imaju u izobilju,

Back