Bezanje sa casova....

bleach:
Chester girl:
ma nisu maturanti uvek tako nezanimljivi :wink: :wink:
zachudo... nisam bila sarkastichna. :p
za razliku od mnogo puta kada jesam... RoLL

meni su tada bili zaista zanimljivi. (:
pomeshana odeljenja... vidish ~fensere koji trche pazecji da ne zakache patikice ili ne isprljaju pantalone i pankere koji trche u cokulama...
bash su bili cakani (8
E sorry nisam videla da si odgovorila na ovo...xexexe, jao meni su ti pankeri bas simpaticni :wink:
A fenseri...no comment :wink:

winnetou:
znas kako je to bilo: mi smo izlazili iz skole, niko nas nije video, sve super, kad ono razredna dolazi, tek je imala taj cas, pa je dosla u skolu.. mi nismo to znali, pa smo je tako sreli...
hi,hi...jedan dve drugarice i ja nismo otisle u skolu i kao gde cemo da blejimo,i odemo kod drugarice na vidikovac (ona je suprotna smena) i ulazimo u zgradu a izlazi RAZREDNA!!!!! to je bio beeeedakkkk......

{LoG}:
Master_Chief:
{LoG}:
ja sam za owe skoro 3 godine u srednjoj sqpio preko 400 neoprawdanih, ali mi je direktorowa tjerka najbolja drugaritza, tako da...
neozbiljna shkola, ne mogu mi nishta... a tako bi woleli da me izbatze(:
od tebe LoGisha nikad nece biti covek...tz,tz,tz. :)

netje... uwek tju biti mymoon...
ccc...
:) pogledaj se u ogledalo pa ces videti ceo zooloski vrt... :lol: :lol: :lol: :lol:

inspirion:
Ala se lozite koje veci mangup.Jos se i devojke primile.

Treba biti ok sa profama, a zezati se.Vidi se da ste svi ustvari previse fina deca.Pa se lozite samo na bezanje sa casova....Amateri 8)

ja se ne takmicim.. rekla sam da smo samo dvaput pobegli. i toliko je bezanja i bilo :oops:
a ovako neopravdane imam zato sto kasnim i sta ti ja znam.
a sta ti radis, ako si profesionalac, a ne bezis sa casova??
:wink:

Akcija je napraviti glupost.Potuci se,gadjati profesore,muciti strebere.Ma sta se vec radi....
A ne izbaciti te iz skole ili da ti ne smanje ocene.
Ja nisam bas nesto bio vest,pa su mi smanjivali ocene.Uglavnom su na mene pokazivali.Sta god da se desi.Zato su neki pravili gluposti i prolazili opusteno.

Zato deco,
Um caruje,snaga klade valja.

Ovako..u osnovnoj nisam nijednom pobegla. Bilo mi je glupo. Jedini neopravdani dobila sam kad nisam posle prelezhanog gripa radila fizichko, a nisam imala opravdanje.
U prvom takodje nisam bezhala. E, ali zato sam na drugoj godini nadoknadila propushteno :twisted: Dodushe, samo tri neopravdana imam ( :arrow: istorija, tada sam pobegla sa josh 11oro njih zato shto sam za taj dan uchila biologiju; biologija, zato shto su nam ostala odeljenja dojavila da pita samo po jedno pitanje iz nervnog sistema, i ako ne znash, odmah panj; i... shta to josh beshe... ah da, skroz glupavo, otishli smo moj dragi i ja do Rodicja na malom odmoru i rekli jednoj drugarici da kazhe francuskinji da cjemo samo par minuta zakasniti... kontali smo da necje biti problema jer nas prof. oboje voli :D medjutim ne voli nashu drugaricu tako da joj je rekla da lazhe :roll: i upisala nas je :roll: a razredna nije htela da opravda :roll: ).
Mnogo cheshcje odlazimo na izvlachenje... Recimo, geografija, profesorka pushta na sve zhivo shto joj se servira (najsmeshnije je bilo kad je nas par u zbornici pred engleskinjom pitalo da nas pusti da idemo u posetu bolesnoj drugarici sa engleskog... a ta nasha grupa bila je sachinjena od onih koji su genijalni iz engleskog, onih koji su osrednji i onih koji su imali panja na polugodishtu), isto tako i srpkinja (njeni chasovi su zhivi smor, NIKAD se NISHTA ne radi a otkako drugarica i ja vodimo radio emisiju ona je odushevljena :P pa nas pushta na svaki izmishljen sastanak sa direktorom radija, saradnicima iz drugih shkola...... :lol: ) Mislim nama nije uopshte problem oticji i sa nekog drugog chasa ali uvek na fin nachin, javimo se :P *andjelche smajli*... pa i ako oni kazhu da cje nas upisati, mi smo u fazonu ,mozhe, mozhe, mi stvarno to sada treba da obavimo'... I razredna pravda, shta da radim :P

Jooooj ma nisam ja tako losha :(

Eh da, shto se tiche winnetou, skroz je razumem... i potpuno podrzhavam. U mom odeljenju postoji jedna devojka, skroz je odlichna ove godine (inache se oslobodila fizichkog zato shto joj kvari prosek :lol: ), ali svaki put kada se ne spremi dovoljno, ona ne dodje u shkolu, i dosad je pokopala pola familije :roll: Bolesno...

Back