Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"U prvih osam meseci banke su iz Srbije odnele više novca nego što su unele, a razlika je neverovatnih 465 miliona evra"
Zasto ovakav naslov za ovakvre radnje?
Ja se ponadao da zaista strane odlaze a ono samo nasa lova ode![]()
"U prvih osam meseci banke su iz Srbije odnele više novca nego što su unele, a razlika je neverovatnih 465 miliona evra"
Zasto ovakav naslov za ovakvre radnje?
Ja se ponadao da zaista strane odlaze a ono samo nasa lova ode![]()
nije to nasa lova,nego lova nemaca i austrijanaca koji su plasirali svoju stednju u srbiji,i sad se normalno vraca ulog sa kamatom![]()
НЕ ИЗМИШЉАЈ..... у тим истим банкама у филијалама у иностранству не можеш да подигнеш НИ ПРЕБИЈЕНОГ ДИНАРА......ТО СУ ОВДАШЊИ ЗАКАМУФЛИРАНИ ДОМАЋИ ЛОПОВИ ИЗА ТИХ тзв.СТРАНИХ БАНАКА КОЈЕ ПЉАЧКАЈУ СРБИЈУ.......
НЕ ИЗМИШЉАЈ..... у тим истим банкама у филијалама у иностранству не можеш да подигнеш НИ ПРЕБИЈЕНОГ ДИНАРА......ТО СУ ОВДАШЊИ ЗАКАМУФЛИРАНИ ДОМАЋИ ЛОПОВИ ИЗА ТИХ тзв.СТРАНИХ БАНАКА КОЈЕ ПЉАЧКАЈУ СРБИЈУ.......
Meni je mnogo blize ovo tvoje pojasnjenje.
Ali, kada smo vec kod love pitam strucnjake za to da li je moguce utvrditi kretanje para ako je islo preko tih "stranih" banaka?
Narodna banka Srbije može da prati tok novca sve do izlaska iz zemlje ...,
posle toga samo CIA ...
Lako cemo mi za CIA. Vazno je da mozemo ustanoviti ko ima koliko pa neka on dokazuje odakle mu i gde je sada.
Uh, ala sam se "napalio" na Zakon o poreklu imovine![]()
Banke iznose pare iz Srbije da se ne bi opustili. Nadam se da stednju drzite u slamarici.
zbog dinkica ili vucica?
Dveri su omogucile bankama da iznesu taj novac. DS nema nista s tim.
Da, može da ih prati ko što je JNA pratila Špegelja.... mogu da im pljucnu pod svetleću reklamu... to je njihova lova, zaradili i sad nose kući... šta tu nije jasno...pa nisu oni ovde došli zbog nas već zbog sebe...Narodna banka Srbije može da prati tok novca sve do izlaska iz zemlje ...,
posle toga samo CIA ...
Da, može da ih prati ko što je JNA pratila Špegelja.... mogu da im pljucnu pod svetleću reklamu... to je njihova lova, zaradili i sad nose kući... šta tu nije jasno...pa nisu oni ovde došli zbog nas već zbog sebe...
Džošo, da li se ti sećaš one priče Tomine u kampanji,ono kad je hteo novinare da vodi na ekskurziju, da slikaju
kućerine demokratske ...., pa kad ta priča preko noći nestade ??
Колега,
надам се да сте то пријавили Инсајдеру, не би да Вас сматрам саучесником?
Zasto ovakav naslov za ovakve radnje?
Ja se ponadao da zaista strane odlaze, a ono samo nasa lova ode![]()
E, Tomine price.
On je musko. Mi Dverjani imamo puno poverenje samo u stub porodice.
Samo cekamo maj da zamirisu jorgovani.![]()