БЕЖАНИЈА БАНАКА ИЗ СРБИЈЕ

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
Strane banke iznele iz Srbije 1,1 milijardu evra!

strane-banke-iznosenje-novac-srbija-1351377378-223961.jpg

"U prvih osam meseci banke su iz Srbije odnele više novca nego što su unele, a razlika je neverovatnih 465 miliona evra"

Zasto ovakav naslov za ovakvre radnje?
Ja se ponadao da zaista strane odlaze a ono samo nasa lova ode ;)

чекамо да нам колеге са форума који се разумеју у бројке .... објасне ...

nije to nasa lova,nego lova nemaca i austrijanaca koji su plasirali svoju stednju u srbiji,i sad se normalno vraca ulog sa kamatom :ok:

НЕ ИЗМИШЉАЈ..... у тим истим банкама у филијалама у иностранству не можеш да подигнеш НИ ПРЕБИЈЕНОГ ДИНАРА......ТО СУ ОВДАШЊИ ЗАКАМУФЛИРАНИ ДОМАЋИ ЛОПОВИ ИЗА ТИХ тзв.СТРАНИХ БАНАКА КОЈЕ ПЉАЧКАЈУ СРБИЈУ.......

НЕ ИЗМИШЉАЈ..... у тим истим банкама у филијалама у иностранству не можеш да подигнеш НИ ПРЕБИЈЕНОГ ДИНАРА......ТО СУ ОВДАШЊИ ЗАКАМУФЛИРАНИ ДОМАЋИ ЛОПОВИ ИЗА ТИХ тзв.СТРАНИХ БАНАКА КОЈЕ ПЉАЧКАЈУ СРБИЈУ.......

Meni je mnogo blize ovo tvoje pojasnjenje.
Ali, kada smo vec kod love pitam strucnjake za to da li je moguce utvrditi kretanje para ako je islo preko tih "stranih" banaka?

i ja bih u to poverovao... Opljackani novac odlazi, a ne banke...

Lako cemo mi za CIA. Vazno je da mozemo ustanoviti ko ima koliko pa neka on dokazuje odakle mu i gde je sada.
Uh, ala sam se "napalio" na Zakon o poreklu imovine :hahaha:

Džošo, da li se ti sećaš one priče Tomine u kampanji,

ono kad je hteo novinare da vodi na ekskurziju, da slikaju

kućerine demokratske ...., pa kad ta priča preko noći nestade ??

"U prvih osam meseci banke su iz Srbije odnele više novca nego što su unele, a razlika je neverovatnih 465 miliona evra"

Zasto ovakav naslov za ovakve radnje?
Ja se ponadao da zaista strane odlaze, a ono samo nasa lova ode ;)

pa to je savrseno normalno.

one su ovde donele pare da ih pozajme srbima po najvisim kamatama u Evropi i svetu.

I Srbi se ko mladi majmuni upecali - narocito ovi u Beogradu, uzeli auta i stanove na kredit , letovanje na kredit, kupuju u radnjama na kartice, dozvoljene minuse itd.

I sada banke kako srpske ovce sisaju, u inostranstvo u svoje maticne firme vracaju i glavnicu + kamate.

Drugo Srbi vise se ne zaduzuju, ovi sto su se zaduzivali , ne mogu dalje , a ovi sto mogu a pametni su - oni nece.

Sve je to savrseno normalno.

Back