- Poruka
- 14.207
ma to ova obična , pa kao voda su.nisam ni znao da imaju bezalkoholna..tnx brt

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to ova obična , pa kao voda su.nisam ni znao da imaju bezalkoholna..tnx brt
zajba mema to ova obična , pa kao voda su.![]()
što smeće brt? nije loše ako naiđeš na dobrosko pijem pivo pijem pivo, ne to smece
zar nije kvas nešto drugo?Imas i Kvas koji proizvodi BIP.
To jeste, nije bas pivo ali je nesto identicno.zar nije kvas nešto drugo?
Pa ocigledno da se ne razlikuje mnogo od rakije po tim ukus parametrima...a metanol vole sljokadzije da piju , svi oni traze da im ne odvajam prvenac...Znam to ali valjda kad piju vide da to nije dobro.
u principu i ne volim nesto pivo, mozda leti hladno, ali svakako alkoholno!Eto ti odmah i svrhe....ako pivo ima isti ukus, isti sastav samo bez alkohola, onda je jos i pogodnije za pice....
Dolivanje i pisanje , ne znam za lepljivost znoja, ali ocigledno mi da ima prednosti bez alkoholno u odnosu na alkoholno...
Koje drugo pice mozete da pijete bez straha da ce vam se pojaviti vodenost i pritisak u telu...
jbgNe dopada mi se ni jedna vrsta bezalkoholnog piva.
Probao sam sve što je moglo da se nađe u ponudi kod nas.
Najgore je što sam shvatio da su i alkoholna piva isto bućkuriš, samo te ošamute, pa ti ne smeta toliko.
Ima izvesnih slicnosti, ali kvas je slatkast, ne gorci i skoro da ne rezi, pravi se (tj. trebalo bi da se pravi) od razanog ekstrakta.To jeste, nije bas pivo ali je nesto identicno.
ozujsko il karlovacko..Probao neka al 90 % ima odvratan ukus.
има за људе који не смеју пити алкохол а воле укус пива,пивопије су некад билиNekako mi nema poentu, kao da pijem sokić.
bolje ta nego prava pivaIma izvesnih slicnosti, ali kvas je slatkast, ne gorci i skoro da ne rezi, pravi se (tj. trebalo bi da se pravi) od razanog ekstrakta.
Ta bezalkoholna piva su verovatno tekucine koje su najvise prosle kroz kojekakve hemijske i tehnoloske tretmane, pa ih zato nikada ne pijem.
Mada, ni ovo ostalo na domacem trzistu nije nista bolje, na etiketama domaceg kvasa pise da sadrzi celih 0,5% ekstrakta, u pivo stavljaju kukuruznu krupicu, sokovi prepuni vestackih zasladjivaca i sa sve manjim udelom voca...
Probaj kvasProbao neka al 90 % ima odvratan ukus.
drugi put se bolje raspitaj umesto sto bacas pareNe dopada mi se ni jedna vrsta bezalkoholnog piva.
Probao sam sve što je moglo da se nađe u ponudi kod nas.
cirkaj vodu flasiranu, ajde sta je problem, ako ne smes da pijes? nista ti to nijie zdravo ni bolje, k'o kafa bez kofeina? pa pij caj ako neces kafu/kofein, k'o onaj azerbejdzanac i zena mu iz samovara, yt videi, ne da spremaju hranu, nego se razvaljuju, i samo caj cirkajubolje ta nego prava piva
Kasno je to.drugi put se bolje raspitaj umesto sto bacas pare
ni pivo ne valja, to sve hemija, zato je aljek vinopija
e, meni pricas, bez 5 nema izlaska, a zlatna vremena bila, pa kada krenem da se olaksam zaboravim kada sam zapoceo, odakle toliko tekucine izlazi iz mene?Kasno je to.
Koliko sam para dao za pivo mogao sam bioskop otvoriti.