Bezalkoholno pivo

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eto ti odmah i svrhe....ako pivo ima isti ukus, isti sastav samo bez alkohola, onda je jos i pogodnije za pice....
Dolivanje i pisanje , ne znam za lepljivost znoja, ali ocigledno mi da ima prednosti bez alkoholno u odnosu na alkoholno...

Koje drugo pice mozete da pijete bez straha da ce vam se pojaviti vodenost i pritisak u telu...

Eto ti odmah i svrhe....ako pivo ima isti ukus, isti sastav samo bez alkohola, onda je jos i pogodnije za pice....
Dolivanje i pisanje , ne znam za lepljivost znoja, ali ocigledno mi da ima prednosti bez alkoholno u odnosu na alkoholno...

Koje drugo pice mozete da pijete bez straha da ce vam se pojaviti vodenost i pritisak u telu...
u principu i ne volim nesto pivo, mozda leti hladno, ali svakako alkoholno!

To jeste, nije bas pivo ali je nesto identicno.
Ima izvesnih slicnosti, ali kvas je slatkast, ne gorci i skoro da ne rezi, pravi se (tj. trebalo bi da se pravi) od razanog ekstrakta.

Ta bezalkoholna piva su verovatno tekucine koje su najvise prosle kroz kojekakve hemijske i tehnoloske tretmane, pa ih zato nikada ne pijem.
Mada, ni ovo ostalo na domacem trzistu nije nista bolje, na etiketama domaceg kvasa pise da sadrzi celih 0,5% ekstrakta, u pivo stavljaju kukuruznu krupicu, sokovi prepuni vestackih zasladjivaca i sa sve manjim udelom voca...

Ima izvesnih slicnosti, ali kvas je slatkast, ne gorci i skoro da ne rezi, pravi se (tj. trebalo bi da se pravi) od razanog ekstrakta.

Ta bezalkoholna piva su verovatno tekucine koje su najvise prosle kroz kojekakve hemijske i tehnoloske tretmane, pa ih zato nikada ne pijem.
Mada, ni ovo ostalo na domacem trzistu nije nista bolje, na etiketama domaceg kvasa pise da sadrzi celih 0,5% ekstrakta, u pivo stavljaju kukuruznu krupicu, sokovi prepuni vestackih zasladjivaca i sa sve manjim udelom voca...
bolje ta nego prava piva

Kasno je to.
Koliko sam para dao za pivo mogao sam bioskop otvoriti.
e, meni pricas, bez 5 nema izlaska, a zlatna vremena bila, pa kada krenem da se olaksam zaboravim kada sam zapoceo, odakle toliko tekucine izlazi iz mene?
znaci, dobro za bubrege, a onda sam dosao u srednje godine i shvatio da je glutena premnogo, ko ce to da vari, da mi smeta:
Gluten intolerance occurs when the body has an adverse reaction to gluten, a protein found in wheat, rye, and barley. Consuming beer, which often contains gluten, can trigger various symptoms in individuals with gluten intolerance.

ne znam ova gluten free da li bi mi legla, morao bih da ih isprobam na vece kolicine, a pravo da ti kazem, nisam vise ni zedan toliko, sjurim nekoliko burbona, ili crnjaka, hebes vopi, pivce za zivce, pa necu valjda da budem zivac ceo zivot? moram i vodu da pijem, tako da sam na pivo iskreno i zaboravio, ne secam se kada sam ga kupio, treba da mi se zaledi u garazi i pokvari, i bilo je neko blago, pitko, cisto za zedj. ... ali cim ispobam gluten free javljam valjaju li sto god

mos misliti kada me konobarica ovde isprozivala gde sam za sankom, kada sam usao u lokal? pa, reko' ja vozim veceras, nisam smeo da prilazim

Poslednja izmena:

Back