jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
@Rainbow Six
Ма он то као више би волео да гине за америчке интересе са руском опремом.
Ма он то као више би волео да гине за америчке интересе са руском опремом.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма да...Пушка је крива...Korner zastavica:@ Rainbo six
Nisam boldovao nista sporedno. Boldovao sam TACNO ono sto treba.
HERC,je smisleno pomenuo pusku M16,koja je stavrno OCAJNA puska i koju je najmanje zrnce peska moglo da zakoci. Najveci deo americkih vojnika u Vijetnamu je poginuo bas zbog toga sto im je puska kocila.
Pa je HERC smisleno to pomenuo da bi probudio roditeljsku savest i nekome ko ne poznaje i ne informise se o osnovnim stvarima.
U skladu sa tim dobio je i odgovor.
Ako mi 50 x ispise karakteristike i glavne delove puske M16,pomislicu da nije pogresio sa umisljajem.![]()
Hmm, a jesi li ti možda budući dobrovoljac za Irak! Šta ako nam sutra pofali "dobre volje", a kvota nas obavezuje?!!!! Kao nekakav "ratni veteran" i ratni vojni invalid moja volja je prilično jaka kada je u pitanju Srpska i Srbija, ali kad je u pitanju NATO siguran sam da bih tu prilično jajario! E sad nemoj mi samo reći da ima ko hoće i da je lova do krova pošto su već dva kontenta takvih "dobrovoljaca" Iz BiH štrajkovala ispred zgrade vlade BiH zbog neisplaćenih potraživanja po osnovu svog boravka u NATO operacijama u Afganistanu. Jedva ljudi iščupaše svoje dnevnice pa je sad problem političarima kako da nahvataju nove idijote.Usput da znaš da i nije im baš neka para ni da bi se čovjek 6 mjeseci znojio u pustinji na plus 60 stepeni! Dobra volja za ovakve gluposti pretpostavlja isključivo teški avanturizam pojedinca sa nikakvim posebnim ličnim ekonomsko-socijalnim efektom!inagadadavida:Prica o deci koja ginu za americke interese po afroazijskim bespucima je interesantna za rabljenje, ali , prosto, nema veze ni sa istinom , ni sa mozgom......
Naime, jednostavna cinjenica, da u mirovne misije idu iskljucivo profesionalni vojnici , i to , dobrovoljci, iskljucuje gubitak zivota srpske dece. Doduse, jeste dirljiva nagla briga za istu decu , koju su nedavno,vojni policajci lovili po srpskim gradovima i selima ko odbegle zveri, i trpali ih , jos bunovne u kamione , odvozeci ih u balkanske vukoyebine da tamo izginu.......ali , to je u redu, zar ne?
I napokon , istine radi, na svaki konkurs , za odlazak u neku od mirovnih misija , se javlja do sto puta vise kandidata , nego sto se trazi...........zesce nego da se traze dobrovoljci za Kosovo.....zasto je to bas tako???
p.s.
Zna li neko , za cije babe zdravlje, i za cije interese su ta deca izginula , ili se vratila iskasapljena???
Rainbow Six:Hmm, a jesi li ti možda budući dobrovoljac za Irak! Šta ako nam sutra pofali "dobre volje", a kvota nas obavezuje! Kao nekakav "ratni veteran" i ratni vojni invalid moja volja je prilično jaka kada je u pitanju Srpska i Srbija, ali kad je u pitanju NATO siguran sam da bi tu prilično jajario! E sad nemoj mi samo reći da ima ko hoće i da je lova do krova pošto su već dva kontenta takvih "dobrovoljaca" Iz BiH štrajkovala ispred zgrade vlade BiH zbog neisplaćenih potraživanja po osnovu svog boravka u NATO operacijama u Afganistanu. Jedva ljudi iščupaše svoje dnevnice pa je sad problem političarima kako da nahvataju nove idijote.Usput: I nije im baš neka para ni da bih se znojio u pustinji na plus 60 stepeni!
Eto pa sad komentariši i afirmiši NATO!
jedite_kod_Joa:Ма да...Пушка је крива...![]()
Rainbow Six:Ovo nje priča ŠDB-KDB
inagadadavida:Ja, nisam vise ni za Irak ni za Kosovo........
Nece nam zafaliti "dobre volje".......rado srbin ide u vojnike, narocito ako za mesec dana zaradi koliko ovde za godinu dana......sve dok nam zemlja bude jadna i cemerna, javljace se sto puta vise dobrovoljaca, nego sto je potrebno.
Novac je motiv svih , koji idu u te, tzv, mirovne misije, pa sto bi nasi profesionalci bili drugaciji od svojih kolega iz celog sveta?? Ili mozda mislis da jedan Svedjanin, ili Indijac, ide u mirovne misije UN, u afriku , iz ubedjenja???![]()
Usput, tebi i nije neka para, ali tebe niko i ne tera da ides, pa ne vidim sto se bunis u ime onih koji zele da idu.....?????