Bez poziva za Srbiju-BiH i Crnu Goru u Partnerstvo Za Mir ..

@ Rainbo six

Nisam boldovao nista sporedno. Boldovao sam TACNO ono sto treba.
HERC,je smisleno pomenuo pusku M16,koja je stavrno OCAJNA puska i koju je najmanje zrnce peska moglo da zakoci. Najveci deo americkih vojnika u Vijetnamu je poginuo bas zbog toga sto im je puska kocila.
Pa je HERC smisleno to pomenuo da bi probudio roditeljsku savest i nekome ko ne poznaje i ne informise se o osnovnim stvarima.
U skladu sa tim dobio je i odgovor.
Ako mi 50 x ispise karakteristike i glavne delove puske M16,pomislicu da nije pogresio sa umisljajem. :D:D:D

Korner zastavica:
@ Rainbo six

Nisam boldovao nista sporedno. Boldovao sam TACNO ono sto treba.
HERC,je smisleno pomenuo pusku M16,koja je stavrno OCAJNA puska i koju je najmanje zrnce peska moglo da zakoci. Najveci deo americkih vojnika u Vijetnamu je poginuo bas zbog toga sto im je puska kocila.
Pa je HERC smisleno to pomenuo da bi probudio roditeljsku savest i nekome ko ne poznaje i ne informise se o osnovnim stvarima.
U skladu sa tim dobio je i odgovor.
Ako mi 50 x ispise karakteristike i glavne delove puske M16,pomislicu da nije pogresio sa umisljajem. :D:D:D
Ма да...Пушка је крива... :roll:

inagadadavida:
Prica o deci koja ginu za americke interese po afroazijskim bespucima je interesantna za rabljenje, ali , prosto, nema veze ni sa istinom , ni sa mozgom......

Naime, jednostavna cinjenica, da u mirovne misije idu iskljucivo profesionalni vojnici , i to , dobrovoljci, iskljucuje gubitak zivota srpske dece. Doduse, jeste dirljiva nagla briga za istu decu , koju su nedavno,vojni policajci lovili po srpskim gradovima i selima ko odbegle zveri, i trpali ih , jos bunovne u kamione , odvozeci ih u balkanske vukoyebine da tamo izginu.......ali , to je u redu, zar ne?

I napokon , istine radi, na svaki konkurs , za odlazak u neku od mirovnih misija , se javlja do sto puta vise kandidata , nego sto se trazi...........zesce nego da se traze dobrovoljci za Kosovo.....zasto je to bas tako???

p.s.

Zna li neko , za cije babe zdravlje, i za cije interese su ta deca izginula , ili se vratila iskasapljena???
Hmm, a jesi li ti možda budući dobrovoljac za Irak! Šta ako nam sutra pofali "dobre volje", a kvota nas obavezuje?!!!! Kao nekakav "ratni veteran" i ratni vojni invalid moja volja je prilično jaka kada je u pitanju Srpska i Srbija, ali kad je u pitanju NATO siguran sam da bih tu prilično jajario! E sad nemoj mi samo reći da ima ko hoće i da je lova do krova pošto su već dva kontenta takvih "dobrovoljaca" Iz BiH štrajkovala ispred zgrade vlade BiH zbog neisplaćenih potraživanja po osnovu svog boravka u NATO operacijama u Afganistanu. Jedva ljudi iščupaše svoje dnevnice pa je sad problem političarima kako da nahvataju nove idijote.Usput da znaš da i nije im baš neka para ni da bi se čovjek 6 mjeseci znojio u pustinji na plus 60 stepeni! Dobra volja za ovakve gluposti pretpostavlja isključivo teški avanturizam pojedinca sa nikakvim posebnim ličnim ekonomsko-socijalnim efektom!
Ovo nje priča ŠBB-KBB, nego iznošenje već viđenog! Eto, pa sad komentariši i afirmiši NATO!

Rainbow Six:
Hmm, a jesi li ti možda budući dobrovoljac za Irak! Šta ako nam sutra pofali "dobre volje", a kvota nas obavezuje! Kao nekakav "ratni veteran" i ratni vojni invalid moja volja je prilično jaka kada je u pitanju Srpska i Srbija, ali kad je u pitanju NATO siguran sam da bi tu prilično jajario! E sad nemoj mi samo reći da ima ko hoće i da je lova do krova pošto su već dva kontenta takvih "dobrovoljaca" Iz BiH štrajkovala ispred zgrade vlade BiH zbog neisplaćenih potraživanja po osnovu svog boravka u NATO operacijama u Afganistanu. Jedva ljudi iščupaše svoje dnevnice pa je sad problem političarima kako da nahvataju nove idijote.Usput: I nije im baš neka para ni da bih se znojio u pustinji na plus 60 stepeni!
Eto pa sad komentariši i afirmiši NATO!

Ja, nisam vise ni za Irak ni za Kosovo........

Nece nam zafaliti "dobre volje".......rado srbin ide u vojnike, narocito ako za mesec dana zaradi koliko ovde za godinu dana......sve dok nam zemlja bude jadna i cemerna, javljace se sto puta vise dobrovoljaca, nego sto je potrebno.

Novac je motiv svih , koji idu u te, tzv, mirovne misije, pa sto bi nasi profesionalci bili drugaciji od svojih kolega iz celog sveta?? Ili mozda mislis da jedan Svedjanin, ili Indijac, ide u mirovne misije UN, u afriku , iz ubedjenja??? :roll:

Usput, tebi i nije neka para, ali tebe niko i ne tera da ides, pa ne vidim sto se bunis u ime onih koji zele da idu.....?????

inagadadavida:
Ja, nisam vise ni za Irak ni za Kosovo........

Nece nam zafaliti "dobre volje".......rado srbin ide u vojnike, narocito ako za mesec dana zaradi koliko ovde za godinu dana......sve dok nam zemlja bude jadna i cemerna, javljace se sto puta vise dobrovoljaca, nego sto je potrebno.

Novac je motiv svih , koji idu u te, tzv, mirovne misije, pa sto bi nasi profesionalci bili drugaciji od svojih kolega iz celog sveta?? Ili mozda mislis da jedan Svedjanin, ili Indijac, ide u mirovne misije UN, u afriku , iz ubedjenja??? :roll:

Usput, tebi i nije neka para, ali tebe niko i ne tera da ides, pa ne vidim sto se bunis u ime onih koji zele da idu.....?????

Pa ti još nisi skontao ni razliku između UN i NATO trupa!
Svi oni koji žele da idu, imaju fino legiju stranaca u Francuskoj koja je daleko ozbiljnija institucija i bolje je plaćena od jedinica u kojima su vojnici npr. u Iraku, pa neka izvole! Lično ne pravim pitanje. Ovdje se radi o zvaničnom deklarisanju države kao članice vojnog projekta sa idijotskim imenom PZM da će aktivno vojno učestvovati u akcijama u sasvim za nju nebitnim prostorima za koje neko tamo negdje procjeni da je to nekom tamo negdje od nekog interesa!

Back