BEZ ORUŽJA

e desilo se pre dva dana, onaj tezak sljam, oni narkomani sto se po ceo dan vozaju na necemu, sto nista ne rade ....e takvi mi maznuli mobilni.... odem ja prvo da nadjem tu bagru ...i obeca mi kreten da ce mi doneti.... nisu mi dali mira cele noci me zvrckali, pricali razne perverzije , ...odem ja u sup, kazem o kome se radi, oni privedu kretena on normalno ne priznaje, s tim sto je poznat murji, nosi noz, ima cak i jedno ubistvo , sada se nakacio na mene, vadio noz na sred ulice, imam dvoje dece, mnogo mi frka, pistolj.... za takvu bagru bi bilo jedino to resenje da ga nema....

mr. I:
Steffan:
A meni su svi osudjivali na forumu kada sam javno iskazao svoje misljenje o tim istim ciganima.. eto vam sada, pa uzivajte.. :wink:

Štefi fobičaru, ko je eksplicitno pomenuo cigane :roll:

Ja nisam....
Na dršci palice piše "uspomena iz Vrnjačke banje" :roll: :lol:

Hvala na pitanju, zadovoljna sam svojim životom za 4+, a bilo bi i 5 da imam onaj sprej protiv manijaka i da sam proletos otišla na Kubu umesto što sam zidala divlju gradnju pa će sad arhitekte i urbanisti da se provode sa mojim novcima :roll:
Kako je kod tebe? :wink:

tlistatlidesettli:
Pogledaj Halo oglase i to rubriku 259-sprej za odbranu, pa barem to stavi u tašnu ako već hoćeš da braniš decu, dezodorans koristi u krevetu.
A ne bi išla ni u zatvor jer sprej za odbranu(ponekad vrlo opasan)kod nas nije regulisan zakonom.
Tu gresis. Regulisan je i to odlicno. 1993 su mi nasli suzavac (ili sprej za odbranu kako ga ti zoves) u kolima. Btw, kevin suzavac ali nema veze i isao sam na sudjenje. Nisam zavrsio u zatvoru ali sam platio kaznu. Rekli su mi da je to skoro pa isto kao da nosim vatreno oruzje. Spasilo me je samo to sto smo imali racun iz domace prodavnice i to sto sam rekao da nije moj, da se samo zatekao u kolima.

Back