peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Iskreno mene je ovo zacudilo, a mogu slobodno reci i razocaralo. Zasto opozicija odbija da pomogne (a i kontrolise) vlast u Beogradu? Kakvo je ovo inacenje?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koji "opoziciju" misliš, na LDP?http://http://www.bgdnovine.com/bgd/index.php?view=article&catid=54:aktuelnosti&id=687:bez-opozicije-u-upravnim-odborima&option=com_content&Itemid=172
Iskreno mene je ovo zacudilo, a mogu slobodno reci i razocaralo. Zasto opozicija odbija da pomogne (a i kontrolise) vlast u Beogradu? Kakvo je ovo inacenje?
Na koji "opoziciju" misliš, na LDP?Uzgred, ne vidi se ništa iz tog linka.
SRS, DSS...Vucic je danas izjavio da radikala nece biti u upravnim odborima.
A kako će se onda buniti da su ovi nesposobni i korumpirani?![]()
Ma jok, nego će sa lopovima koji su se obogatili preko noći, kao što je to slučaj sa tajkun-gradonačelnikom Beograda, da upravljaju gradom i snose posledice njegovih lopovluka.Bunice se oni i reci ce da nisu hteli da se mesaju sa korumpiranima i nesposobnima, pa eto jadni oni zato sto su posteni nisu hteli nista.
Ma jok, nego će sa lopovima koji su se obogatili preko noći, kao što je to slučaj sa tajkun-gradonačelnikom Beograda, da upravljaju gradom i snose posledice njegovih lopovluka.
Sa lopovskom bandom nema saradnje, zašto preuzimati odgovornost za lopovluke i tudje bogaćenje, i uz to na kraju ispadaš i njihov saučesnik. Bolje pustiti bandu nek krade, a kada dodje vreme strpati bagru tamo gde na kraju završavaju svi lopovi, ili barem većina njih. Uz to oni su na vlasti, a vlast ne znači samo beneficije već odgpovornost, zna opozicija da ih oni ne zovu u upravne odbore jer su prave demokrate ili ih vole, već im je potreban alibi za sledeće izbore.Najlakse je biti po strani i lajati, a ne preuzimati nikakvu odgovornost ni za sta.
Sa lopovskom bandom nema saradnje, zašto preuzimati odgovornost za lopovluke i tudje bogaćenje, i uz to na kraju ispadaš i njihov saučesnik. Bolje pustiti bandu nek krade, a kada dodje vreme strpati bagru tamo gde na kraju završavaju svi lopovi, ili barem većina njih. Uz to oni su na vlasti, a vlast ne znači samo beneficije već odgpovornost, zna opozicija da ih oni ne zovu u upravne odbore jer su prave demokrate ili ih vole, već im je potreban alibi za sledeće izbore.
Mozda nemaju kvalitetnih kadrova, pa racunaju da se ne brukaju?
![]()