Bez Facebook-a

Ja sam godinama odbijao da otvorim nalog na Fejsu, a onda sam jednog dana to ipak uradio i to - na nagovor psihijatra, kako bih se malo više socijalizovao. Naravno, on mi ne služi za kačenje "fejk" stvari i jurnjavu za pažnjom i lajkovima (da sam to hteo išao bih na Instagram, a na njega nikad nisam ni privirio), nego uglavnom da budem u kontaktu sa ljudima koje poznajem.

Imam jedan jedini Fejsbuk nalog(pod mojim krštenim imenom i prezimenom). Nekada sam imao više lažnih naloga. Pravio sam ih kako bih gledao devojke koje neće da me prime pod mojim pravim podacima. Neke su mi odgovarale na poruke pod tim skroz izmišljenim podacima(pa čak i čestitale izmišljene rođendane, što me je posebno nerviralo), a nisu htele ništa da mi odgovore kad im se ja obratim sa svog pravog profila.
Odavno sam sve lažne profile deaktivirao. Kažem, imam samo jedan jedini nalog sa svojim pravim podacima. I njega s vremena na vreme mi dodje da deaktiviram, jer sam mnogo više vremena na Instagramu. Instagram mi je zapravo pruža ono što sam očekivao od Fejsbuka. Gledanje slika raznih lepih devojaka i žena, a tu su i poznate ličnosti

Back