Bez Facebook-a

Jimmy.B

Aktivan član
Poruka
1.462
Da li postoji neko na ovom forumu ovde ko ne koristi Facebook ,ja ga ne koristim Mada sam 2006 godine otvorio nalog na facebook-u kada sam prvi put bio u Njujork da okačim neke slike i onda sam jednostavno poklonio taj account i nikad više nisam otvorio niti jedan nalog na toj mrezi ,mislim da je život bez facebook-a puno bolji...

Da li postoji neko na ovom forumu ovde ko ne koristi Facebook ,ja ga ne koristim Mada sam 2006 godine otvorio nalog na facebook-u kada sam prvi put bio u Njujork da okačim neke slike i onda sam jednostavno poklonio taj account i nikad više nisam otvorio niti jedan nalog na toj mrezi ,mislim da je život bez facebook-a puno bolji...
ja ga ne koristim jer me stalno banaju z:)

I tebe uhvatila manija otvaranja 10 tema u jednom satu.

Tudje slike i fejk scene.
Ne pratim ja to. Imao sam Instagram do nedavno ali to i ne koristim. Ne postavljam svoje slike i sl. Jedva sam i koristio tako da sam obrisao nalog. Viber koristim zbog mojih samo, a whatsapp zbog par prijatelja. Forum je jedino mesto gde sam najviše aktivan jer forume volim od početka srednje. Forumi su najbolji, realno gledano. :D

Ја се одавно каним да га угасим. У ствари, постоји ли уопште начин да се профил потпуно угаси?
Да, али након брисања постоји период чекања од месец дана како би био потпуно сигуран у одлуку. Дакле, након што кликнеш обриши, имаш месец дана форе да се улогујеш, ако то не учиниш, налог се брише. Ако се улогујеш, иде по старом.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Ne pratim ja to. Imao sam Instagram do nedavno ali to i ne koristim. Ne postavljam svoje slike i sl. Jedva sam i koristio tako da sam obrisao nalog. Viber koristim zbog mojih samo, a whatsapp zbog par prijatelja. Forum je jedino mesto gde sam najviše aktivan jer forume volim od početka srednje. Forumi su najbolji, realno gledano. :D
Forumi su preteča društvenih mreža 😏

Samo da dodam, forum je jedini virtuelni koncept koji me uvek privlačio zato su to i jedina mesta gde me bilo..smatram da imaju dušu za razliku od pomenutih mreža. Naravno da neki i forume doživljavaju kao jebarnike al to je njihova stvar. Ja lično mogu nekog da zgotivim može i da me ponese trenutak al tu stajem na vreme da me ne bi ponelo u pm :lol:

Back