Sara_
Ističe se
- Poruka
- 2.348
Svasta... zasto ja (na primer) da placam za greske drugih? Htela sam iskljucivo svoje dete, tudje mi nije trebalo. Svaka im cast, deca su divna, ali samo je moje dete MOJE. Da kojim slucajem nisam mogla da imam dece nikad ne bih usvojila dete. Krv nije voda i meni je eto bas trebalo to moje dete, da vidim da ima moj osmeh i moje oci, ... Imati dete nije mala stvar, ogromna je to odgovornost, ne znam da li bih bila tako vezana i savesna u toj ulozi da dete nije bas moje. Glupo je usvojiti dete i biti onako polovicno zainteresovan za posao... ili biti zainteresovan dok ne vidis da se roditeljske muke ne zavrsavaju na prljavim pelenama.
Dobro, ne pronalaze se svi u ulozi usvojitelja, i tuzno je kada neko ko iskreno zeli dete iz ispravih razloga, ne znam kako bih to drukcije nazvala mada svaki pod lupom cinizma moze se iskriviti i predstaviti u ne bas lepom svetlu, ali ovo je kao povod, razlog, bas bas zabrinjavajuce. Za sta je tacno nekome potrebno dete? Moze biti samo nesrecan izbor reci... pored 'zelela, cak htela', ali trebalo/nije trebalo? Sad' zamislimo neko u usvajalistu kaze "Treba mi (to) dete" he he