Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.122 14.10.2023. u 11:47 - Без чега не бисте могли да издржите ниједан дан? #26 bernardo: Да ли би могао без тога што волиш? Како би се прилагодио? Kliknite za proširenje... Pa moram,od sutra hladno kisa nema sunca nema bajsa,bio sam bez vode,struje,kupanja i nekretanja,naucis
bernardo: Да ли би могао без тога што волиш? Како би се прилагодио? Kliknite za proširenje... Pa moram,od sutra hladno kisa nema sunca nema bajsa,bio sam bez vode,struje,kupanja i nekretanja,naucis
Loki Iskusan Poruka 6.252 14.10.2023. u 12:18 - Без чега не бисте могли да издржите ниједан дан? #27 bernardo: Кава је добра само да ти дигне притисак... Како неко може да пије горку вазда сам се питао Kliknite za proširenje... Bre meni prija gorko... A inace imam prirodno nizak pritisak
bernardo: Кава је добра само да ти дигне притисак... Како неко може да пије горку вазда сам се питао Kliknite za proširenje... Bre meni prija gorko... A inace imam prirodno nizak pritisak
PA8 Poznat Banovan Poruka 9.193 14.10.2023. u 12:19 - Без чега не бисте могли да издржите ниједан дан? #28 Добро дошли: ,,ниједа дан' Kliknite za proširenje... Piše se “nijedan dan”. Piši pravilno!
The V Aktivan član Banovan Poruka 1.682 14.10.2023. u 12:59 - Без чега не бисте могли да издржите ниједан дан? #29 bernardo: Kliknite za proširenje... Kida pesma.
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 14.10.2023. u 13:26 - Без чега не бисте могли да издржите ниједан дан? #30 georgejune: Pa moram,od sutra hladno kisa nema sunca nema bajsa,bio sam bez vode,struje,kupanja i nekretanja,naucis Kliknite za proširenje... Кажу да се најбоље снађе онај ко се најбоље прилагоди... А и живети без свега тога је прилагодба...
georgejune: Pa moram,od sutra hladno kisa nema sunca nema bajsa,bio sam bez vode,struje,kupanja i nekretanja,naucis Kliknite za proširenje... Кажу да се најбоље снађе онај ко се најбоље прилагоди... А и живети без свега тога је прилагодба...
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 14.10.2023. u 13:27 - Без чега не бисте могли да издржите ниједан дан? #31 Loki: Bre meni prija gorko... A inace imam prirodno nizak pritisak Kliknite za proširenje... Ето, од укуса до укуса... А ја би горко испљунуо. Ја чим пијем каве и чајеве одма се пење притисак на 125+
Loki: Bre meni prija gorko... A inace imam prirodno nizak pritisak Kliknite za proširenje... Ето, од укуса до укуса... А ја би горко испљунуо. Ја чим пијем каве и чајеве одма се пење притисак на 125+
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 14.10.2023. u 13:27 - Без чега не бисте могли да издржите ниједан дан? #32 PA8: Piše se “nijedan dan”. Piši pravilno! Kliknite za proširenje... Јао, брате, највероватније га тастатура иебе... Или куца са телефона. Као и да је битно уопште
PA8: Piše se “nijedan dan”. Piši pravilno! Kliknite za proširenje... Јао, брате, највероватније га тастатура иебе... Или куца са телефона. Као и да је битно уопште
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 14.10.2023. u 13:28 - Без чега не бисте могли да издржите ниједан дан? #33 The V: Kida pesma. Kliknite za proširenje... Како не, одрастао сам уз наш домаћи рок. А грло одрао да бих ископирао глас тифе и алена исламовића
The V: Kida pesma. Kliknite za proširenje... Како не, одрастао сам уз наш домаћи рок. А грло одрао да бих ископирао глас тифе и алена исламовића