Ja bila!
Savrseno je bilo.
Hvala joj do neba sto nas nije ''odradila'' kao tezgu vec je dala ne svojih 100 posto, vec 200 posto. Ples 200 posto pevanje 200 posto, ona je nama toliko ucinila cast, prema nama Srbima se odnosila kao da... eto svi u toj hali nikada nisu bili na nekoj muzickoj premijeri u inostranstvu jer niko ne moze to da priusti sebi a ona je ucinila da se osecamo kao da smo na MTV premijeri. 30 njenih pesama. Nije se stedela, kazem od glasa do njenog prisustva na sceni,dva i po sata bez prestanka je skalala u onolikim stiklama sa sve osmehom, mlatila kosom, glas nikad jaci, u svakoj pesmi se ponasala kao da je u tom trenutku snimanje spota i da mora da da sve od sebe. Jako me je dirnula koliko se trudila samo za nas. Ja sam pila vodu a trepnula nisam, drzi ti paznju celo vreme, delovalo je sve monumentalno....onakvu scenu, i njen nastup,nisam videla nigde u svetu.
Inace svi u VIP lozama nije dosla ni do sredine prve pesme a svi su izasli napolje iz kabina i prilepili se za balkon.
Onaj gore, kako se usudio reci da nije bilo komunikacije. Tako je isto jedna riba rekla a ''a nja nja, nije grlila nasu zastavu nije bilo interakcije s publikom'' i ja sam joj rekla, reko devojko jesi ti idiot
Sto puta je sisla u prvi red partera, prolazila kroz publiku,kad je dosla do nas pitala je neka dva tipa da li je istina da su oni dosli samo iz brazila da je gledaju veceras, i uzela je stolicu i pevala im tik ispred njih, sta ti nije dosta interakcije. Predivna je, i toliko fina i toliko te opusti tolka diva
Ja sam bila prvi red druge bine a moje drugarice prvi red prve bine, stajala je dva koraka ispred mene.
Jedino sto bih dodala za njen izgled recimo jako je majusna izbliza. Veoma je sitna, oni na televiziji naprave od nje amazonku a kad stane pored tebe ne bih joj dala vise od 60-55 kila. Vi koji niste bili prvi ili drugi red partera niste to mogli videti jel ona sto je dalje od tebe to je shira i veca, ljudima na tribinama je delovala isto kao u spotovima.
Ko mi ne veruje evo slika