Betičanstveni blog: VIRTUELNO SELO

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...Oduvek sam zelela ono japansko pile, Tamagochi-ja

Jel se seca neko te revolucije (ili pak bese Evolucija?) u igrackama?
Malo digitalno zuto pile, stavis ga u dzep i ono njanja.
Ili nesto hoce. Ili je bolesno. Ili gladno & pi'ki mu se :D

E pa ja to nikad nisam imala.

Niti ko da se seti za rodjendan i o Novoj godini, niti je to moglo u Srbiji lako da se kupi (ne znam ni da li ga je bilo ovde).
Uglavnom, sta biva?
Ja porasla (samo malo, koliko da zadovoljim komshije i rodjake, ne vishe od toga ), i kupila sebi fantastican NG poklon - igricu Virtual Villagers.

Jel zna neko o cemu pricam?

Dzizs kako je glupo, ali volEm!

E ovako, umesto jednog pileta, imam skup od 12 ljudi. Od toga 5 odraslih (na pocetku igre moras da pazis da se ne zavuku u kuchu i ne naprave bebu, jer su ondaK neproduktivni, a posto je rec o brodolomnicima, a ostrvo pusto, oni bez iskustva, svaki covek je vazan i moras da mu razvijas vestine.
Prva tura je odmah napravila bebu! I sta je bilo? Ustanem ujutro, kad ono -. krepali, Svi. Bem ti... )

Dakle, 5 odraslih i 7 dece ima. 2 Master Scientista, 1 doktor (trainee, 14 godina, nece niposto da se zavlaci u kolibe, kaze jos je mala :) , neke lude farmere i ...
jbt nisam mogla da verujem, doplovilo 3 dece ladno u nekoj kosharici potokom!
Vrishtuljaju, i stalno im se pishki, kad god ih pipnes - "prrr....nature is calling"!

Virtual-Villagers-The-Lost-Children-ss-1.jpg

Eh......
Divota.
Imaju kolibe, imaju kaktus (ebo ih kaktus, medEcinski je pa im tolerisem), stalno pokusavaju da pomere neki kamen iza koga zveraju zverske ochice, i ne uspevaju.
Na sred sela ima jedan drveni sto i tu kad lupaju lonchichima :lol: taloze im se TECH poeni od kojih posle kupujes nivoe.

Jesam li rekla da je igrica u Real Time....I treba ih cesto posecivati...

Dakle, moj Roki dislikes rocks.
Kika ima dve roze kikice i ona je master
Imam jednu plavusu Lauru koja voli da okopava shargarepice, i ima neki bilder Guapo, on se zaljubio u Kiku.
Onaj mali Kevin ne voli banane, trudnica obozava muve i bubnjeve (flies and drumms!), chudo su, kazem.
Tu je jos i Ian koji je sve po malo, malo cupka travicu, malo donosi bobice, malo istrazuje (lupka lonchichima na sred sela)......igram je nekih 40 sati, i znate sta?

NE MOGU BEZ NJIH VISHE!

Vec vidim sebe na putu kako vadim laptop da vidim "sta rade ovi moji"".....ijuj!!!

Betty, kupi psa.
U stvari, sta ja pricam!?
Dobih pre neki dan medu, velikog, lepog i mekanog.
Rekoh, nikome necu poveriti da sam dobila medu.
Velika sam. Nisam infantilna.
Nisam cak ni podetinjila.
A meda mi se mnooogo svidja.
Sedim, citam, i... mahinalno ceskam medu...
...da mu prija u mom drustvu...

Poslednja izmena:
hm....
neću se navući na tu igricu

ovaj... jel to nešto kao the sims?
ja već imam jednog neopeta, radicu i mnogo je swatka...

ne trebaju mi ljudići
ne trebaju mi ljudići
ne trebaju mi ljudići
=)
e, a ja sam imala tamagočija, pravog, inostranog. samo što nije bio pile nego dinosaurus. qq kad mi je jednog dana umro... mnogo sam patila =(

Tja...vadlja sam ja tad vec bila matora za Tamagochi...inace bih znala da ih je bilo!

Ma OVO JE BOLJE OD MRAVLJE FARME, koju sam takodje nesto oduvek zelela. Oni taman naprave put i sve a ti protreses :lol:

Ej, Parka, hoces da ti je shibnem mailom, jesi broadband?

Super je, minimalno vreme oduzima, a nekako ih zgotivis :) Dok citas ili tako nesto, shibnes, i samo gledas da se ne razbeze npr. od loncicha.
Mislim ....cica sa roze kikicama (2) Master u Nauci....hihihih...i skolu je otvorila, pa se sad deca radjaju sa vestinama!
Idem da vidim sta rade, imala sam goste, a i pred njima sam morala da gvirnem :oops:
Zalivali su u medjuvremenu neko mrtvo cvece pa je nastala basta. Sto kazu moji gosti za boje cveća "ko da ih je Barbika ispovraćala!" :lol:

e, ima ih 90 i ja perstajem da obavestavam, to je limit za bezbedno f-cionisanje sela :D
ps. samo da znate, najnovije otkrice je da mogu svoje preminule da sahrane.
Dosad su se dekomponovali nasred sela, taman tamo gde farmeri voledu da izdokolicare, i gde mame shetaju decu.
E da, rekonstruisali su hram, i idola (:shock: astecki je ) i sad vrsljaju tamo, vamo, sve sam im vestine do perfekcije dovela :confused:

Cekam da naidju leptiri, to je task...Valjda:roll:

Parka, izgleda da je rec o nekoj sistemskoj samoregulaciji, samo kad neko umre kreshu se i prave decu. Sad ima trenutno 91 clan, i to je to. Neki se brinu zbog prostora.....:roll: Nista bitno ne rade, brinu se, pecaju ribu, okopavaju shargarepice, vezbaju, pricaju price i izvode rain dancing :P

Sad je jasno šta joj treba stalno pod rukom......ne pile već jaja koja odmah hoće da budu pevac.....pa da ih ona smiruje....da brižno , ali i i sa kontrauslugom bude mama, paziteljka, odgovorno lice....lice....mmm...da to je već ranije izjavila .......

A igra li se ta igra sa joystickom.......ako ima tu opciju ,još više će ti biti milija....

Back