Best you never had...

i kako moze da se manda sa drugim devojkama kad su te sa kojima bi da se manda
povrshne
i imaju teleci pogled
i bole ih uvo za njega
da ga razumeju
da budu uz njega kad je teshko
sad cu se josh i rasplakati :(

Pa šta sad? Isključiš se koliko god možeš od toga i ne zanima te dalje šta radi. Mani ti sada savete povređenih i ostavljenih žena koje će da popljuju svakog živog muškarca, kao ne ume da voli, nije zreo, promiskuitetan je i sl. Gledaš sebe, kao što i taj koji je otišao to radi i život ide dalje. A, ko će njega da voli, da li je površna, da li ga razume i sl... e, nebitno je :)

Pa šta sad? Isključiš se koliko god možeš od toga i ne zanima te dalje šta radi. Mani ti sada savete povređenih i ostavljenih žena koje će da popljuju svakog živog muškarca, kao ne ume da voli, nije zreo, promiskuitetan je i sl. Gledaš sebe, kao što i taj koji je otišao to radi i život ide dalje. A, ko će njega da voli, da li je površna, da li ga razume i sl... e, nebitno je :)

Hard,zivini,ali oladi
nikad u zivotu ne bih rekla neshto loshe za njega
i nisam rekla..jer ga volim,i ako ga iko brani to sam ja.
zao mi je,ali nisam mashina da mogu tek tako da se iskljucim,i ni ne zelim,jer bih se zabrinula jesam li uopste ljudsko bice,kad bih mogla tako hladnokrvno neshto da prekinem u sebi,kao da ima on and off buton.
a to shto sam rekla za te devojke...ja znam zashto govorim te neke stvari ,ok? :)

Moje skorije teme inspirisane su muzikom, narocite pesmama Leone Lewis, koju obozavam :heart:

U pesmi se devojka obraca decku koji joj nije dao sansu kada je zelela da bude sa njim, a sada je, kada je prebolela, obratno...

I was so in love with you
There was nothing I could do
Wouldn't give me the time of day
Now you wanna be with me
You say you wanna be with me

You said I was the best
Gave your love out to the rest
There was nothing I could say
But now it's going good for me
You say you wanna be with me

Now

Yeah, you're telling me that I am where it's at
But I ain't having none of that...

Because I told you, you'd live to regret it,
and now I don't wanna make you feel bad,
But when it comes to me just forget it,
I'll be the best you never had,
You put me through so many emotions,
Now baby it's your turn for that,
'cause in your empty heart I have left a mark,
The best you never had.

No, No, No

You saw me as a friend,
Baby I don't want revenge,
But if you must know the truth,
What you didn't see in me
Reflects what you will never be now,
When you're telling me I was always the one,
I feel your desperation.

Back rubs, good love, my stuff
That's what you missed out on
My touch... so much we could have
You miss,
My kiss,
My lips,
The love I had for you
Our song, so long

Moje pitanje je: da li ste nekada bili jako zaljubljeni u nekoga i dugo ga strpljivo cekali da vas primeti i u vama pronadje svoju savrsenu polovinu, a bili ignorisani ili samo prijatelj, nista vise, a onda, kada ste nasli nekog i ponovo zavoleli, dosli u situaciju da vam stara ljubav dodje na kolenima? Naravno, ne bas bukvalno receno :manikir:

P. S. Ko je raspolozen i da odslusa pesmu, toplo preporucujem da klikne na link, jer je jako simpaticna melodija...

E skrati malo uvodni post..missim mrzi me da citam..:ok: i sada sam zaboraviJo sta je poJenta teme?:think:izgubiJo sam se u konfuziji pisanja...:rumenko:

E moja Rizlice... tako sam se i ja tešio kada sam bio ostavljan, kao ne zna šta je izgubila :(
Ma gde ne zna, pa boli je mindžosava... ode da se manda sa drugim bez da se osvrne :lol:

E, nema tu promašaja... nešto je bilo i završilo se. Daćeš se nekom drugom na neki period i tako redom dok se ne skrasiš, normalno je to :)

:lol: e vala bas. Tesimo se svi tako, ali nema tu pomoci.
Da misle da gube ne znam ti ja sta, ne bi tako ladno otisle.
Normalno je da patimo, normalno je da postavljamo sebi sto pitanja, normalno je da se i samosazaljevamo, normalno je da smo slomljeni, ali to sve vremenom prodje.
I onda shvatimo to sto si napisao. Ma odose oni da podvriskuju sa nekim drugim i izuzetno ih zabole za nase "sve se vraca sve se" mantre.
I zaista, nema tu promasaja.
Onaj ko nije video u nama neku vrednost, ona koja nas je ostavila iza prve krivine, nije i ne moze biti prava ni vredna da posebno dugo patimo zbog nje.
Da je nesto bilo veliko, sudbinski, ne bi se tako jadno po nas zavrsilo.

Sve zbog cega zapravo i patimo u veeeelikoj vecini slucajeva je nasa sujeta, koja ne moze da otrpi takav nagli udarac i hladan tush.
Praviti opsesiju od osobe koja nas je ostavila, koja nam svojim ponasanjem ne daje ama ni najmanji povod da i pomislimo da joj nesto i dalje znacimo, vrlo je perfidan nacin da se samosazaljevamo. A ume da potraje dugo.
Dodje jednom, i dodje uvek vreme kad na tu osobu gledamo sa ravnodusnoscu. A ako ne dodje, onda treba zesce da se zamislimo nad sobom.
Postoji vreme za sve, pa i za patnju. A posle toga svako davanje energije nekom ko odavno nije pored nas, samo je vid opsesije

:lol: e vala bas. Tesimo se svi tako, ali nema tu pomoci.
Da misle da gube ne znam ti ja sta, ne bi tako ladno otisle.
Normalno je da patimo, normalno je da postavljamo sebi sto pitanja, normalno je da se i samosazaljevamo, normalno je da smo slomljeni, ali to sve vremenom prodje.
I onda shvatimo to sto si napisao. Ma odose oni da podvriskuju sa nekim drugim i izuzetno ih zabole za nase "sve se vraca sve se" mantre.
I zaista, nema tu promasaja.
Onaj ko nije video u nama neku vrednost, ona koja nas je ostavila iza prve krivine, nije i ne moze biti prava ni vredna da posebno dugo patimo zbog nje.
Da je nesto bilo veliko, sudbinski, ne bi se tako jadno po nas zavrsilo.

Sve zbog cega zapravo i patimo u veeeelikoj vecini slucajeva je nasa sujeta, koja ne moze da otrpi takav nagli udarac i hladan tush.
Praviti opsesiju od osobe koja nas je ostavila, koja nam svojim ponasanjem ne daje ama ni najmanji povod da i pomislimo da joj nesto i dalje znacimo, vrlo je perfidan nacin da se samosazaljevamo. A ume da potraje dugo.
Dodje jednom, i dodje uvek vreme kad na tu osobu gledamo sa ravnodusnoscu. A ako ne dodje, onda treba zesce da se zamislimo nad sobom.
Postoji vreme za sve, pa i za patnju. A posle toga svako davanje energije nekom ko odavno nije pored nas, samo je vid opsesije
Bravo!

a onda, desetlece kasnije...
zivotni putevi su ih razdvojili. njena ambicija je gutala sve okolo. postala je bahata. sefica.
menjala je frajere kao tampone. koza, ludilo, samarala ih je, i zamisljala njegovo lice one kisne, aprilske noci kada je prezreo njene usne. on je poprilicno ocelavio... tihi mongolo iz susedstva. staklaste oci su ga odavale, svako je znao da izvodi perverzne igrice u mraku svoje sobe,
sa kuglicama i .. i .. i gumenim falusima, popularnim ''triesdvojkama''. ona je pobedila

Moje pitanje je: da li ste nekada bili jako zaljubljeni u nekoga i dugo ga strpljivo cekali da vas primeti i u vama pronadje svoju savrsenu polovinu, a bili ignorisani ili samo prijatelj, nista vise, a onda, kada ste nasli nekog i ponovo zavoleli, dosli u situaciju da vam stara ljubav dodje na kolenima? Naravno, ne bas bukvalno receno :manikir:
mozzda sam bila jako zaljubljena, ali nikad nikoga nisam chekala..pazi da me primeti..wtf?? pa ako me nije primetio za par sekundi, nece nikad..svashta..inache ne zaljubljujem se u osobe koje me ne primecuju..to je valjda uzajaman proces:mrgreen:
a kad sam nashla nekog..da..vracao se bivshi i plakao i kao hteo da se ubije..pfff

hm, da..teska prica..
nekad sam imala te ideje kao ee, kad se on jednog dana opameti..:lol:
ali, kad covek dozivi to, da se taj neko koga si ti voleo i ko tebe nije voleo, ili te nije voleo dovoljno, opameti..shvati da je to kasno....
uvek je kasno...
zato treba ziveti iskljucivo u sadasnjosti. nista snovi, nista nade..ono sto je sad, to je ono sto je stvarno. ono sto je sutra, to je tek magla..

Bila sam smrtno zaljubljena u druga od mog rodjenog brata. Skoro svakog dana je dolazio kod nas i uvek bi mi se oracao slatko sa simpatijom. Ustvari, to sam ja tada mislila da je tako. Medjutim, ocito je da mu se nisam dovoljno svidjala, cim me nije hteo. Posle nekog vremena ja sam nasla momka...
Onda su poceli preokreti ko na filmu. Taj nesrecnik u koga sam bila zaljubljena je odjednom pristajao na sve samo da budem sa njim...jurio, zvao, molio itd. Naravno, nismo bili zajedno...I sada ga ponekad sretnem...I dalje tvrdi da sam mu pobegla. A ja sam sigurna da mu je samo ego proradio u jednom trenutku kada je video da mi vise nije bitan on nego neko drugi...

Back