Best Movie Taglines

Paja Cutura

Poznat
Poruka
9.564
U mom vilajetu sredinom 90-ih radila je videoteka po imenu "Nostradamus".
Elem,Miki,vlasnik,teski zajebant i seret bi cekao da njegova konkurencija pribavi svjeze naslove,posla bi nekog da to fino iznajmi,zveknuo bi rec taraaa,eto filma,al' bona,kak' ces iznajmit kasetu bez originalnog omota,bez te ispeglane estetske ambalaze marva ne zna o cemu se u filmu radi.
E pa fino,pogleda se tagline,lapidarni senzacionalisticki,populisticki slogan na omotu kasete koji ti govori:"Iznajmi me bona',gledjiv sam".
Tako on fino napise tagline svojim krasnopisom na blank omotu i i kad plebs vidi tagline-ove tipa:
"In space no one can hear you scream." Alien
“Daddy’s coming home and he’s not very happy.” Stepfather
to se odma' uzima,ne postavljaju se pitanja.

The Big Lebowski
"Her life was in their hands. Now her toe is in the mail.”

Rambo 2
"They sent him on a mission and set him up to fail. But they made one mistake. They forgot they were dealing with Rambo".

.......

Poslednja izmena:
Najmisticniji ili bolje reci ,najbombasticniji tagline ikada :p :

Boom Ba-Boom, Boom, Boom...

Postoji i malo manje diskretan za isti film :

The only thing more dangerous than the line being crossed, is the cop who will cross it.

Ako vam se dopadaju ovi tagline-ovi ,pogledajte Trainig Day :ok: !

Poslednja izmena:
Odlicna tema, kao i uvek. ;)

"No one can survive becoming a legend." - Dead Man

...naravno, najbolji ikad:

"With a guitar in his hand and a price on his head, he wasn't looking for trouble...but trouble came looking for him." - El Mariachi

:cool:

...i verovatno najgori:

"The most controversial film you will ever see." - Crash

Evo jednog "toliko je los da je dobar"
Maloneposter1987.jpg

Burt Reynolds - Ex-Cop,Ex-Cia,Ex-Plosive
Film kojim su Rejnoldsovi barsunasti,ala Josif Visarionovic potkresani,imalinom namasceni brkovi definitivno postali americki nacionalni simbol.
"Ocu da sam brkat ko Burt Reynolds majko".

Poslednja izmena:
Mislim i da su distributeri umeli da daju svoj slogan za koji nisam siguran da ima veze s originalnim. Film "Dan velikih talasa" (Big wednesday", 1978) i slogan, na srpskom: "Doći će dan koji neće biti kao drugi dani i nakon njega više ništa neće biti isto."

Oni koji su gledali film znaju koliko je taj slogan zapravo dobar, kao i film, naravno.

Back