Best dunk-man for all times???

• Začetnik teme Začetnik teme spud
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zavoleo sam NBA ligu gledajuci retke video kasete koje su snimali zaljubljenici....Jos se secam dozivljaja kada smo gledali NBA vikend tamo davne 84. godine, u jednom kaficu, uz pomoc videorekordera(koji su tada bili veoma retki)......
imao sam srecu da vidim na tim kasetama zakucavanje Nejt Arcibalda u kontri preko Ralfa Samsona, i i danas mislim da bolje zakucavanje ne postoji...........

PS:To zakucavanje je takodje opisano u knjizi "Ispod kosa" koja govori o karijeri Dalipagica.
To je bilo nesto neverovatno za videti.............Ralf Sampson, koliko se secam, preo 225cm i Nejt Arcibald oko 185cm u trku u kontri.........

Nema dvojbe ko je najbolji DUNKER svih vremena.....Vince Carter,ono sto je on uradio dok je igrao u torontu,to Jordan ne bi mogao ni na malom košiću ispred kuće,pa ni Dominique Willkins....niko mu nije ravan kad su u pitanju zakucavanja,on je zakucavao preko najboljih NBA BLOKERA,pa ko je jos skocio preko glave igraca visokog 217 cm i zakucao....samo Vince Carter....a sto se tice onih pe*era iz AND1,to oni mogu samo na ulici zakucavati pored nekih klosara,ali kada dodju u NBA (kao James White) u*eru se ko *****,ne mogu ni da pr*nu kad im se pod kosem nadje neki centar (Dwight,O'Neal,Bosh,Garnet)....znaci useru se....ali ne i Vince Carter,on samo vidi obruc i onaj ko mu se nadje na putu do obruca biva "posterized" (kao sto bi ameri rekli)....Vince se dokazao da je najbolji dunker svih vremena,oko toga nema dvojbe....OVAJ SVIJET NIKAD NECE DOBITI DUNKERA KAO STO JE VINCE CARTER

Poslednja izmena od moderatora:

Back