Dijana3385
Početnik
- Poruka
- 3
Sta raditi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не може, они се преоријентисали на Албанке...potrazi kog neozenjenog na selo mislim da ce postati trazeni sad do juce svi bezali od njih ko da su kuzni
Pardon moja greska...htela Sam Ukucati nakon korone ali me Sam translate moj tel I prebaci na najlonzavisi na kakav se najlon odnosi pitanje i kakve veze on ima sa koronom? potpuno razlicite stvari se rade sa razlicitim najlonima?
jel si mislila na najlon za plastenik? najlon za pecanje? najlon za trimer za travu? najlon pijacu?
moras bolje da definises pitanje da bi neko mogao da ti da odgovor...
perverzni translejtPardon moja greska...htela Sam Ukucati nakon korone ali me Sam translate moj tel I prebaci na najlon![]()
Najbolje nista....Sta raditi
Sta raditi
ZivetiSta raditi
jeste, udas se za seljaka koji ce te jebbbe ko kozu po ceo dan dok mu ne dosadi pa te otera.potrazi kog neozenjenog na selo mislim da ce postati trazeni sad do juce svi bezali od njih ko da su kuzni
ako si to ti sa profilne, mogu ti dati neki posao... ne kratko, jelPardon moja greska...htela Sam Ukucati nakon korone ali me Sam translate moj tel I prebaci na najlon![]()
Uvijek postoji nešto što se može uraditi. Bitno je da je čovjek proaktivan i radi na sebi, prilika uvijek bude. Meni npr. je ovaj period izolacije omogućio da konačno pokrenem blog - https://srdjanborovic.com/. Nema šanse da bih to postigao da se corona nije desila, svaka situacija ima prednosti i mane. Najbitnije je da pronađete nešto u čemu uživate i usavršavate se u tome i posla će vremenom biti.
Neznam sta ima na ovom blogu.bolje da si prst gurao sebi u dupe, bila bi veca korist nego od blogovanja![]()
manje od prsticaNeznam sta ima na ovom blogu.
Jedna dosadna slika,na politicara podsjeca.manje od prstica![]()
Haha,dobar smile.manje od prstica![]()
Da,a hodaju po kafama.Piju iz iste case.Након? Па ништа још није готово.
Ovo je uzas.Piju,lizu kasike.Da se covjeku zamanta.Након? Па ништа још није готово.