BESPOSLENO ĐAVOLČE

Velika Kaluđerica II

Polemika o natalitetu .....!?

http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/velika_kaludjerica_ii.881.html?news_id=294928#

Sve mi se nešto javlja , da se ovdi iritira , preko mindže male moje iz bosanske prestonice , obračun sa ćosićevsko ćopićevskim , intelektualno muljatorskim klanovima - za koje mnim , kreću u međusobni obračun istinoljubivosti , pod zastavama patriotske srpštine , u prestonom gradu svevišnje srpštine ! Bilo bi lepo , kad bi taj obračun izrodio izčiljenje ovoh klanova !
Pa kad bi sa sobom povukao i karođorđevićko apisovski geački akademizam , moglo bi da se kaže po onom narodnom mudroumniju : kad već ide tele , nek ide i uže - mislim na komunjarski bukvar i njegovu akademsku elitu , zajedno sa ovim opoziciono pozicionim mudracima !
No , sve ovo dejstvuje kao đavoljčetova besposlena rabota , kad majčinu mindžu posipa vrućim pepelom - mislim , kao i uvek nadrljaće sirotinja raja , kojoj u svojoj tupavosti , nije stalo čak ni do ljudske smrtti , a kamo li do ljudska života !

Dal se pitaš ti kolega ko će penzije penzionerima da zaradjuje (džabe priča da su one zaradjene kad su potrošene) kad mladi em decu ne prave,em odlaze iz države,a i kad ostanu nema gde da rade,pa ko će doprinose da uplaćuje i odakle će penzija da se isplaćuje. Onomad je Angela Merkel Nemsce upozorila da penzija neće biti za život doovoljna a pre par dana se tamo jedna analiza pojavila da njima više desetina miliona gastarbajtera treba iz istih razloga,da uplaćuju doprinose za sve vitalnije i starije penzionere.Batali klanove misli na stare dane i penzijez:shock:

Svakako da mislim , na natalitet - svakako !
No treba misliti i na ambijent u kome će taj natalitet da se realizuje - oću reći na državu ! Ne može biti država ona, u kojoj se stalno veličaju ništaci , razbojnici , muljatori i ubice stanovništva - a časni , pošteni , vredni i čovekoljubivi njihove vekovne žrtve . U takvoj državi deca se ne rađaju ! I to je suštinski problem ! A ja po prirodi stvari ne mogu s'puškom da nateram mlade žene , ovo što nam je preostalo , da rađaju žrtve razbojnicima , ne bili meni koji zajogaj ostavili! I ne samo s' puškom , ne mogu to ni rečima - zato sam protivu "patriotske" propagande iz sarajevskog pravoslavnog duhovnog vrta , pa i protivu ćopipićevsko ćosićevske srpštine , koji bi svi stanovništvu da nametbu kao nekakvu lazarevsko kosovsku obavezu rađanja , bar po tri četiri čeljadeta , koja će biti žrtve njihove orgijaške svete srpštine !

A kad već pričamo ko će penzije da zaradi , onda sigurno neče nerođeni , već ovi živi , koje iz patriotskih razloga otpuštaju , razbacuju po ulicama , daju otkaze trudnicama - ubijaju život gladan i željan na noge . A o tome ništa - mukajac . To je patriotsko delo , melezana plaćenih patriota . To će uskoro da se prozove "vučizam" , jer je to kraj biološkom temelju države . Završni udarac - a onda ko te pita za penzije.
A ne brigaj za te nemačke penzije - i kroz jedan vek biće one san letnje noći za sve poštene i časne radnike koji ovde ima da nadniče pola veka za koru hleba !

Back