Бесплатне ствари

DRVOSEČA

Aktivan član
Poruka
1.124
Где у граду ( било ком ) могу да се нађу бесплатне ствари. Данас се више него икада осећа потреба за бесплатним стварима...

Под овим се подразумева све. Од бесплатних новина које могу да се нађу на аутобуским станицама ди бесплатних предавања по институцијама до бесплатне хране или намештаја.

Реците где чега има па да узимемо...

Где у граду ( било ком ) могу да се нађу бесплатне ствари. Данас се више него икада осећа потреба за бесплатним стварима...

Под овим се подразумева све. Од бесплатних новина које могу да се нађу на аутобуским станицама ди бесплатних предавања по институцијама до бесплатне хране или намештаја.

Ajde Drvoseco kazi ti nama gde ima besplatna drva, al da dovoze na kucnu adresu. :-)

...e ova ti je dobra :zcepanje::rotf:

nazalost, upoznao sam jednog, nekim poslom, ni putarinu, ni kafu, ni klopu, ni gorivo, ni kola, ma nista bre, jos zradi usut, to je tuzna cinjenica, a sto je jos crnje da vidis tipa koji snabdeva kantinu, taj je jos jaci, netrebaju mu mandati.......
a sto je fora, mozes ti da usmes njegova kola, imas karticu i vozi teraj, sve na racun sirotinje....

Poslednja izmena:

Ja za sada znam samo za besplatne novine. Besplatna predavanja? Hm... Pa ovde svi beže od knige zato nam je država takva kakva jeste! Odeću i obuću za dž ćeš naći po kontejnerima, a hranu ako se pobiješ sa psima lutalicama... Izvini, ali stvarno je žalosno gde i kako živimo pa ti jedino ostane da se sprdaš.

pazi nesto, tema je odlicna, obicno trosim 1500 eura za zagrevanje kuce zimi(dvoje male dece i trece na putu, a velika kuca), e prosle godine sam potrosio samo 12 000 dinara za naftu koju je kamion potrosio po prevoz opada od drveta, raznih, koji su dzabe, da nekazem dzabe sam se ogrejao, pa ti vidi, ima smisla, buducnost energije za zagrevanje je u djubretu i otpadu, sve ostalo kosta(drva ugalj, struja, toplotna pumpa, izolacije.....) i kostace sve vise.
e imam jos nekih stvari dosta koje ne bih tako lako delio, jer ideja traje dok svi ne provale.....

Back