Besplatne igrice !!!

gde da nadjem i kako se zove igrica ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?

Formulice, igra se iz pticije perspektive , imas mogucnost da biras i druge vrste vozila. Sve je primitivno ali veoma lepo uradjeno.
Kad u pit stopu pregazis ljude , koji su u stvari tackice, prospe se krv a zatim ubrzo se svi vrate na svoja mesta u pitu.
Postoji mogucnost za pravljenje staza.

JEL IGRAO NEKO OVU IGRICU I JEL ZNA KAKO SE ZOVE I GDE MOGU DA JE PRONADJEM . ?!?!?!

Hvala..

My Lands http://mlgame.rs/?state=register_simple_new&f=67070&server=miner_rs_1 je extra igra i mozes je besplatno igrati imaju foru da se placa mesecno-godisnje tada dobijes neke olaksice u igri ali ja bas necu da bacam pare pa igram opciju besplatno.
sve je na srpskom, igra je tipa pravis gradove i u njima gradjevine posebe namene, ima klanova uglavnom su igraci iz Srbije.
ja kad sam napravio prvi grad i procesljo okolinu nasao sam puno njih koji su mi komsije u igri i koji su zapravo i komsije u mom gradu u stvarnom zivotu sto je extra kad se vode ratovi i prave klanovi komsiluk se drzi zajedno :) preporucujem besplatno igranje ogranicenja su zanemarljiva!

Back