On je bio najveći ekspret perioda 2000 -2012.Dobro,možda ne kao Boža Đelić ali odmah do njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je bio najveći ekspret perioda 2000 -2012.Dobro,možda ne kao Boža Đelić ali odmah do njega.
Pristojni ljudi su i protiv onih od 2000 do 2012 i protiv aktuelnih vlastodržaca.Iz tvoje sužene perspektive to nije moguće uočiti.Ђинкић?
Па он је експерт и у овом вашем периоду 2012-данас
Pristojni ljudi su i protiv onih od 2000 do 2012 i protiv aktuelnih vlastodržaca.Iz tvoje sužene perspektive to nije moguće uočiti.
Opa razočarani smradikal [emoji1787]Pristojni ljudi su i protiv onih od 2000 do 2012 i protiv aktuelnih vlastodržaca.Iz tvoje sužene perspektive to nije moguće uočiti.
smradikal je tvoja mamaOpa razočarani smradikal [emoji1787]
Teško da ima nešto gore od smradikala.
meni je ok... oko 150 000 godisnje ubirem... kupio od nevernih toma za sitne pare... koliko su trazili, toliko sam dao...
Mislim da je Nemoguće obogatiti se putem akcija.
ima za letovanje u prcnju... otkupio sam od gulije akcije za 300 evra a priliva mi se oko 1100...mozda ce biti i za pafkohori u ranom junu...![]()
Razmišljala sam da kupim akcije Ćele Kule za 100.000 dinara.
Naime imam otvoren račun za Beogradsku Berzu ali ne koristim
meni je ok... oko 150 000 godisnje ubirem... kupio od nevernih toma za sitne pare... koliko su trazili, toliko sam dao...
Razmišljala sam da kupim akcije Ćele Kule za 100.000 dinara.
Naime imam otvoren račun za Beogradsku Berzu ali ne koristim