Besplatna voznja skelom izmedju Hrvatske i Srbije

porin50

Ističe se
Poruka
2.137
Skela između Vukovara u Hrvatskoj i Vajske u Srbiji, koja odnedavno povezuje dvije države, od velike je koristio stanovnicima pograničnih mjesta s obje strane Dunava. Umjesto da putuju pedesetak kilometara udaljenim mostom kod Iloka, sada to mogu brže, jednostavnije i posve besplatno, skelom, čiji rad financira Vlada Kraljevine Nizozemske.
0672007.19.jpg

Na skeli, uz četvero Hrvata, rade i dvojica državljana Srbije. Jedan od njih je Mile Perišić, koji je, kaže, vrlo zadovoljan ovim poslom: 'U općini Bač mi je ponuđen ovaj posao i prihvatio sam ga. Trudit ću se da opravdam to povjerenje. Zadovoljan sam. I putnicima sam zadovoljan. Većinu putnika poznajem od ranije, a neke sada upoznajem. Mislim da će ova veza biti korisna. Ovo je pionirski projekt, ali mislim da ima perspektivu, da će za obadvije strane značiti nešto.'

Radio Slobodna Europa/T-Portal
petak, 24.8.2007.

Pijanista:
Све је то лепо и корисно само је мало дебилно што то финансирају Холанђани, уместо Србије и Хрватске. То показује колико је и Србији и Хрватској стало до интереса грађана.
Bio je natjecaj. Nizozemci bili najpovoljniji, vjerojatno.
Tako funkcionira kapitalizam

Ops, besplatna voznja...onda nije to

SANDRINAbg:
Шта лупате кад ништа не знате..? :roll:

А онај мост у Бачкој Паланци што повезује Србију и Хрватску...односно Илок и Бачку Паланку...па ни тамо се ништа не наплаћује. :roll: :evil:
Твоја глупост нема граница, свака ти част.
Као да си рекла нпр. ''Који ће Београду панчевачки мост када имају ''Варадинску дугу'' у Новом Саду преко које могу доћи до Панчева и то потпуно бесплатно''.

SANDRINAbg:
Шта лупате кад ништа не знате..? :roll:

А онај мост у Бачкој Паланци што повезује Србију и Хрватску...односно Илок и Бачку Паланку...па ни тамо се ништа не наплаћује. :roll: :evil:
koliko ja znam taj most izmedju Iloka i Bačke Palanke ne troši gorivo niti ima na njemu stalno 6 radnika koji se moraju plaćati!!
Valjda je to razlog sto se taj most (kao i velika većina drugih u svijetu) ne naplaćuje :roll:
znalac :lol:

Pijanista:
Твоја глупост нема граница, свака ти част.
Као да си рекла нпр. ''Који ће Београду панчевачки мост када имају ''Варадинску дугу'' у Новом Саду преко које могу доћи до Панчева и то потпуно бесплатно''.

Зато си ти у свом ПАШАЛУКУ и НАХИЈИ највећи зналац...ма иди ба :roll: :evil:

И глупост...а да пробаш са својима тако, аааа'? :mad:

Evo izjeve jednog covjeka iz tog pogranicnog podrucja:

Super. Trebala je biti već odavno. Mi smo tu blizu i vezani smo jedni za druge. Živjeli smo dugo godina zajedno. Imam tamo sina i idem da ga posjetim. Ranije sam išao 160 kilometara u dva pravca, a sada idem 13 kilometara. Put preko mosta autom me je puno skuplje koštao. Prezadovoljan sam i želim da ovo potraje. Bojim se da se skela ne ugasi, pošto je prometa malo. Ljudi su valjda skeptici. Mislim da će u budućnosti biti bolje.

Back