- Poruka
- 39
Nagradni kvizovi, regularnost istih, da li mislite da imate sansu da budete izvuceni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to nije kviz niti izvlacenje nego oni cmc prevaranti
Nagradni kvizovi, regularnost istih, da li mislite da imate sansu da budete izvuceni?
ma rekoh ni1 kviz ne videh gde se izvlaci putovanje..ovo nagradno je uvaljivanje apartmana na 100god nebulozea sto mislis da je u kvizovima drugacije
izradujes se muskia oni kazu - pa sta hoces, imas placen odmor..niko nije spomenuo trosak puta
![]()
pa to nije kviz niti izvlacenje nego oni cmc prevaranti
ali zato su prevaranti jer vecina ne ode na to putovanje zbog ostalih troskova..i to nije izvlacenje ne postoji bubanj vec nasumice zovu telefonom..bio sam jednom na prezentaciji dobio valjda dominikanu i vise puta odbijao pozivnisu prevaranti, znam ljude koji su išli na letovanje na taj način. dobio sam i ja za tenerife, al' što kaže dive treba ti još brdo para i onda se čoveku više isplati da uplati allinc. za tunis, grčku, egipat, tursku...
mada opet i ne treba od poklona očekivati da je uključena i masaža u hotelu. pa ko ima što da ne iskoristi smeštaj za dž.
ali zato su prevaranti jer vecina ne ode na to putovanje zbog ostalih troskova..i to nije izvlacenje ne postoji bubanj vec nasumice zovu telefonom..bio sam jednom na prezentaciji dobio valjda dominikanu i vise puta odbijao poziv
to je vec relativnoNaravno da ne verujem. Ništa u životu nije za džabe, pa ni to.