Besplatna putovanja,da li verujete u to?

da, verujem.
samo niko uglavnom ne naglasi da je na takvim putovanjima placen samo smestaj bez obroka i prevoza.
pa npr. dobijes dominikansku republiku i placen smestaj u bungalovima i to kosta oko 300 -400eu, a ti onda moras da platis oko 1500eu da bi do tamo dosao i da bi se odatle vratio..
e da, moras nesto i da pojedes za tih desetak dana :)

pa to nije kviz niti izvlacenje nego oni cmc prevaranti

nisu prevaranti, znam ljude koji su išli na letovanje na taj način. dobio sam i ja za tenerife, al' što kaže dive treba ti još brdo para i onda se čoveku više isplati da uplati allinc. za tunis, grčku, egipat, tursku...
mada opet i ne treba od poklona očekivati da je uključena i masaža u hotelu. pa ko ima što da ne iskoristi smeštaj za dž.

Ako izuzmemo moguće i neretke prevarante, postoji racionalan razlog da se pokloni ceo ili bar deo aranžmana od strane turističke agencije.
Primer: ne prodaju se često, svakako ne uvek, svi kapaciteti nekog objekta tokom celog perioda za koji je zakup tog objekta plaćen.
Organizatoru je tako povoljnije da ga iznajmi, prodaje u sezoni koliko može skupo aranžmane, a ostaje mu "prostora" da u predsezoni,
ili postsezoni daje značajno niže cene ili da poklanja "smeštaj", čak i hranu, jer računa na dodatna trošenja turista.
Reklama i privlačenje novih turista, uz zadržavanje tako osvojenih, su takođe značajni pozitivni efekti.

Dobro je kad se sretnu u zajedničkom ineteresu dve strane.
Tada se ne postavlja pitanje verovanja, već uklapanja i ostvarenja interesa obe strane.

Poslednja izmena:
nisu prevaranti, znam ljude koji su išli na letovanje na taj način. dobio sam i ja za tenerife, al' što kaže dive treba ti još brdo para i onda se čoveku više isplati da uplati allinc. za tunis, grčku, egipat, tursku...
mada opet i ne treba od poklona očekivati da je uključena i masaža u hotelu. pa ko ima što da ne iskoristi smeštaj za dž.
ali zato su prevaranti jer vecina ne ode na to putovanje zbog ostalih troskova..i to nije izvlacenje ne postoji bubanj vec nasumice zovu telefonom..bio sam jednom na prezentaciji dobio valjda dominikanu i vise puta odbijao poziv

ali zato su prevaranti jer vecina ne ode na to putovanje zbog ostalih troskova..i to nije izvlacenje ne postoji bubanj vec nasumice zovu telefonom..bio sam jednom na prezentaciji dobio valjda dominikanu i vise puta odbijao poziv

e pa u tom smislu jesu prevaranti. misim, ako je to prevara. na tim prezentacijama uvek bude neko njihov koji glumi gosta i on kao nešto pita, interesuje se, dobaci neku anegdotu da podigne atmosferu dža bu...i na kraju od ponuđenih destinacija navodnim glasanjem gosti uvek izaberu tajland, dominikanu i sl.

Back