Besplatan katalog - The Banknote Book

Notafilista

Početnik
Poruka
8
Pozdravljam vas evo i mene posle duzeg vremena. Posto je ovde vec bilo reci o besplatnim katalozima evo i ja cu da dodam 1 katalog u pdf formatu koji ovde jos nije pomenut. U pitanju je

www.banknotenews.com/files/category-misc..html

ovaj website a katalog se zove The Banknote Book i obuhvata neke zanimljive serije novcanica iz Tadzikistana, Jemena, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Bijafre, Eritreje, Somalije, jos nekih africkih zemalja i pacifickih ostrva. U svakom slucaju meni se svideo i smatram da ga nije lose imati i zato vam ga preporucujem.

Ako i vi znate za jos neki katalog kiji se moze skinuti u pdf formatu oglasite se.

Pre nego sto vam cestitam novogodisnje praznike stavljam direktnu adresu za besplatno skidanje caspoisa u pdf formatu o stamparskim i kovnickim greskama

www.minterrornews.com

Tu se mogu preuzeti svi dosadasnji brojevi + specijalna izdanja, malo ce te se nacekati jer ih do sada ima 32 i bice ih jos, ali verujte mi isplatice vam se.

Do sledeceg javljanja SRECNA VAM NOVA GODINA!!!

Zaboravio sam jos 1 magazin: http://www.calnumismatist.com/publication.htm

Tu ima isto dosta dobrih stvari i sto je najvaznije nije samo vezana za americku numizmatiku i notafiliju.

www.hrvatskanumizmatika.blog.hr

se nalaze rar izdanja naseg caspoisa "Dinar" (brojevi 22 i 23) gde su cene naseg kovanog i papirnog novca.

Takodje katalozi Standard Catalog of World Paper Money 1368-1960 i Standard Ctatlog of World Paper Money 1961-2008 se mogu skinuti preko interneta (ne treba da pominjem da su i tu cene naseg novca) isto vazi i za Standard Catalog of World Coins 1801-1900 i Colecting World Coins 1901-Date.

Back