"Besomučni napadi Đilasovih medija na Vučićevu porodicu"

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

"Besomučni napadi Đilasovih medija na Vučićevu porodicu"​

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se povodom novih napada na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

IZVOR: B92 PETAK, 22.10.2021. | 15:08

"Ponovo smo svedoci besomučnih, beskrupuloznih napada Đilasovih tajkunskih medija, na porodicu predsednika Aleksandra Vučića".

Kako kaže, meta najnovijih laži je ponovo predsednikov sin.

"Meta najnovijih laži je ponovo predsednikov sin, a cela Srbija je još jednom zaprepašćena koliko im ništa nije sveto kako bi se ponovo dočepali vlasti. Crtajući metu na predsednikovu decu misle da će oslabiti predsednika, da će ga naterati da se povuče, da odustane od borbe za bolju, uspešniju Srbiju, koju smo u vreme Đilasa i njegovih poslušnika mogli samo da sanjamo".

Mali navodi da građani Srbije sve odlično vide i znaju ko radi u njihovom interesu.

Međutim, građani Srbije sve odlično vide i znaju ko radi u njihovom interesu, a ko je tu da izmišlja, laže i ugrožava bezbednost predsednikovoj majci, ocu, deci. Srbija pamti koliko su je unizili i slomili Đilas i njegovi saborci, i nikakva medijska haranga na porodicu Vučić to neće izbrisati. Prestanite da napadate tuđu decu. Time pokazujete da ste pravo dno i to najviše govori o vama".

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=10&dd=22&nav_category=11&nav_id=1940285

Đilas je dno dna!

Za svaku osudu!

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se povodom novih napada na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Ponovo smo svedoci besomučnih, beskrupuloznih napada Đilasovih tajkunskih medija, na porodicu predsednika Aleksandra Vučića".

"Meta najnovijih laži je ponovo predsednikov sin, a cela Srbija je još jednom zaprepašćena koliko im ništa nije sveto kako bi se ponovo dočepali vlasti. Crtajući metu na predsednikovu decu misle da će oslabiti predsednika, da će ga naterati da se povuče, da odustane od borbe za bolju, uspešniju Srbiju, koju smo u vreme Đilasa i njegovih poslušnika mogli samo da sanjamo".

Mali navodi da građani Srbije sve odlično vide i znaju ko radi u njihovom interesu.

Međutim, građani Srbije sve odlično vide i znaju ko radi u njihovom interesu, a ko je tu da izmišlja, laže i ugrožava bezbednost predsednikovoj majci, ocu, deci. Srbija pamti koliko su je unizili i slomili Đilas i njegovi saborci, i nikakva medijska haranga na porodicu Vučić to neće izbrisati. Prestanite da napadate tuđu decu. Time pokazujete da ste pravo dno i to najviše govori o vama".

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=10&dd=22&nav_category=11&nav_id=1940285

Đilas je dno dna!

Za svaku osudu!

Čudno.

Koliko pratim u opoziciji doslovno niko uopšte ni ne pominje nikoga iz Musliu; ni Fahrija niti ikog drugog.

Đilas je dno dna!
Nije, to je jedan tako primeran porodični čovek, ne bi on to nikad...
Sećaš se kako je šmrcao i ridao pred kamerama jer su ga neki bezobzirni ljudi prozivali na ulici, pa je postojala
mogućnost da njegova deca to čuju i saznaju da im je otac lopov. A jedini koji je tu pominjao decu je bio on sam.
Ja ni dan danas ne znam koliko on ima dece, kako se zovu i koliko su stara, niti me to interesuje.
Ali zato cela Srbija zna koliko dece ima Vučić, kog su pola, koliko su stara, s kim se druže, kako izgledaju...

Nije, to je jedan tako primeran porodični čovek, ne bi on to nikad...
Sećaš se kako je šmrcao i ridao pred kamerama jer su ga neki bezobzirni ljudi prozivali na ulici, pa je postojala
mogućnost da njegova deca to čuju i saznaju da im je otac lopov. A jedini koji je tu pominja decu je bio on sam.
Ja ni dan danas ne znam koliko on ima dece, kako se zovu i koliko su stara, niti me to interesuje.
Ali zato cela Srbija zna koliko dece ima Vučić, kog su pola, koliko su stara, s kim se druže, kako izgledaju...

Ja znam samo za Danila.

Ja ne videh da je iko igde pominjao Milicu i trece dete, ali je Danilo redovno u medijima. Ono sto treba istaci i sto svi ovde znamo je da Danilo aktivno ucestvuje u politickom zivotu, obilazi SNS odbore kao i Andrej(o cemu svedoce i fotografije), prisutan je u javnom zivotu (pa imate minimum 50 slika gde je on sa Vucicevicem, Malim...), dok cerku mu ne mozete videti nigde jer nju to ne zanima i to treba postovati.

Danilo ide sa mafijom i navijacima Velje Nevolje na SP u Rusiju i objavljuju se te slike i posle sto ga prozivaju, odakle mu pare ako radi za 500e?

Sa druge strane, decu Djilasovu niko ne zna ali se itekako horski navijalo i vredjao njihov otac pre godinu, dve dana gde mu je desetine nevoljinih sns navijaca ispred zgrade vredjalo decu i plus sa razglasa. I to se zna ko je organizovao i na ciji nalog (Vucicev). Ne verujem da bilo ko zna imena te dece, jer nisu politicki niti drustveno angazovana, kao sto nije ni Milica Vucic pa je niko ni ne dira.

"Mali" Danilo sa 24 godina je itekako i politicki i drustveno aktivan i povezan sa bezbedno interesantnim licima pa se zato o "malom" i prica. A da ne pricam sta se desilo deci Olivera Ivanovica zato sto im je otac kritikovao vlast, i kako su ta deca reagovala kad su videla spot koji se emitovao 15x dnevno na Pinku i koji je bio direktan poziv na ubistvo?!

SNS nema moralno pravo da govori o deci, nakon onoga sto su uradili deci Olivera Ivanovica, a potom i deci Dragana Djilasa kad su im instalirali zvucnike i izuzetno jak zvuk preko puta njihove zgrade gde se njihov otac vredja na raznorazne nacine. I pritom dete Olivera je maloletno, deca Djilasa su isto maloletno, a "mali" Danilo ima 24 godine.

Pritom, novi "napadi" na Danila Vucica od strane "Djilasovih" medija ne dolaze slucajno, vec nakon sto je lazni Kapetan Dragan javno istakao da mu je Danilo Vucic sa navijacima Zvezde dao 30.000e, stan i kola (a deca nam gladuju po Srbiji). Te je potpuno normalno da javnost zna odakle sinu predsednika Srbije 30.000e i zasto daje coveku koji javno poziva da se oslobodi ubice legitimno izabranog premijera Srbije?! To su pitanja na koje porodica Vucic treba da odgovori, a ne nekakvi napadi.

Sa druge strane, decu Djilasovu niko ne zna ali se itekako horski navijalo i vredjao njihov otac pre godinu, dve dana gde mu je desetine nevoljinih sns navijaca ispred zgrade vredjalo decu i plus sa razglasa.
Kako te bre nije sramota da tako lažeš?
Niko, nikada, nigde nije spomenuo njegovu decu, pogotovo ne na razglasu.
Ako je i od sendvičarske botine, mnogo je...

Kako te bre nije sramota da tako lažeš?
Niko, nikada, nigde nije spomenuo njegovu decu, pogotovo ne na razglasu.
Ako je i od sendvičarske botine, mnogo je.
Samo su im oca vredjali preko razglasa na 50m od kuce, i to da je brujao ceo taj kraj. Slucajno si zaboravio sta ste uradili detetu Olivera Ivanovica. Danilo Vucic je nakon odlaska na SP u Rusiju sa navijacima Velje Nevolje postao interesantan medijima, a za to je sam kriv, jer mi je nejasno kako sa 500e i tatinom platom od 1000e ima za Rusiju i SP, a pogotovo sa kim je otisao.

I nakon toga, Danilo je nastavio da bude interesantan javnosti pa je vise puta uhvacen u drustvu bezbednosno interesantnih osoba (Rosavi, Sobic i ekipa), te se ne treba cuditi sto javnost prica o njemu.

Vređali? Otkad je vređanje reći lopovčini da je lopov?

Nisam zaboravio, nije mi poznato da su mu uopšte nešto uradili, ajd prosvetli me, molim te.
Jel se mozda secas izjave Milene Popovic i policijskog zapisnika da su dvojica maskiranih momaka upali u sred dana u stan Olivera Ivanovica i napali njegovu zenu dok je dete bilo u drugoj sobi, pretili joj na cistom srpskom da se Oliver prestane baviti politikom itd.

Da ne pricam o spotu koji se emitovao 15x dnevno bar 10 i vise dana na vise televizija u Srbiji kojim je direktno nacrtana meta njegovom ocu. Mozda mali Bogdan to nije gledao, ali 3 starija sina su sasvim sigurno na taj spot gledali, svako ko je video taj spot je mogao da zakljuci da je to direktan poziv na ubistvo i linc.

Sto se tice lopovluka, zasto lopov nije u zatvoru? Da li je Djilas jedini lopov? U vasoj poremecenoj logici, zuti su unistili privatizacijom fabrika srpsku ekonomiju, ali Sinisa Mali kao odgovorni za te privatizacije nije kriv jer je nas, te tako Mali nije lopov. Ja pozivam i dajem podrsku Vucicu da uz pomoc svoje drugarice iz klupe Jasmine Vasovic koju je postavio da kontrolise sudstvo, posle 10 godina napokon dostavi dokaze i uhapsi Dragana Djilasa. Nek to uradi i imace moj glas.

Da stavimo na papir gledanost tih Djilasovih medija i brojnost:
Tri televizije: Nova S, N1 (dve TV koju moze da vidi 45% Srbije), TV K9
Par portala niske posecenosti: portal nova.rs, portal danas.rs, direktno.rs i par poluprof.portala
Dva dnevna lista: List Nova (tiraz par hiljada), Danas (tiraz 1000) i 2-3 nedeljnika (tiraz 1000) i to je sve. Prakticno, skoro 60% Srbije nema nikakav dodir sa Djilasovim medijima.

A da prebrojimo medije pod direktnom kontrolom SNS i Vucica:
RTS 1,2, PINK, PRVA, HAPPY, B92 (svih 5 nac.frekvencija-2 su u direktnom vlasnistvu coveka iz sns, vlasnik tv happy je sns biznismen, a vlasnik rts,1,2 je vlada Srbije i drzava)
Idemo dalje: Studio B, RTV 1,2, KCN, Kurir i Tanjug tv (Vlasnistvo sns clanova), Pink 3 (Vesti tv), Euronews (mts kanal), TV Most, Tv Pancevo, DTV, Tv Zona plus, Tv Belle Amie, TV K23, TV KCN Sever, RTV Sombor, TV Apatin, Novosadska TV, TV Delta, TV Most NS, VTV, Banat TV, TV Lav, Sremska TV, TV GEM, TV MAG, KCN K, TV Sunce, RTK KG, TV Palma Plus, TV Krusevac, TV Kraljevo, KCN Raska, KCN Zapad, TV Sabac, TV GM, Info 24 plus, TV Lav, TV5, Tv Pozega, KCN Istok, TV Bor, NTV, TV Vranje, TV Leskovac, TV Most net, Adria TV. Ako nesto nisam preskocio
Portali; Skoro svih gore pobrojanih tv (znaci preko 70 portala), objektiv.rs itd.
Dnevne novine: Novosti, Alo, Informer, Politika, Blic, Srpski Telegraf, Kurir, vise lokalnih dnevnih novina i nekoliko nedeljnika medju kojima najveci Pecat.

KO BRE OVDE NAS ZA*EBAVA?

Vise od polovine stanovnika Srbije ne moze da bude u dodiru bilo kakvim sa "djilasovim" medijima, a da ne govorimo o uticaju i slicno. Pogledati samo ovu listu ispod i sve ce vam biti jasno.

Redovno pratim Skupstinu i vidim da se konstantno mase nekakvim dokazima o kradji koju je pravio Djilas, evo sad imamo i veritas papire, pa bih ja da pitam, da li je ista od toga predato Tuzilastvu, da li je obavestena policija, gde su te prijave koje su podnete jos pre 5,6 godina?!

Pravosudni organi ne donose glasove, za razliku od mahanja papirima pred kamerama.

Da stavimo na papir gledanost tih Djilasovih medija i brojnost:
Tri televizije: Nova S, N1 (dve TV koju moze da vidi 45% Srbije), TV K9
Par portala niske posecenosti: portal nova.rs, portal danas.rs, direktno.rs i par poluprof.portala
Dva dnevna lista: List Nova (tiraz par hiljada), Danas (tiraz 1000) i 2-3 nedeljnika (tiraz 1000) i to je sve. Prakticno, skoro 60% Srbije nema nikakav dodir sa Djilasovim medijima.

što se ovi mediji pripisuju jadnom đilasu : )))))

Đilas je dno dna!

Za svaku osudu!
ОК, је критика али нису навели који то медији и линкове ...

Svaka stranka je pokupila svoju grupu gologuzih proletera

SRS - puvadžije kojima srBstvo na prvom mestu kao i sadržaj tudjeg novčanika ali samo ako ga nadju za razliku od DS pićkica koje samo treba malo našamarati da ne pišu zakone kako zaraditi preko tudjeg novčanika makar on bio uz vlasnika

Budali je naravno lakše kada je pljačkaju samo ako je omiljena stranka budaletine na vlasti, tada ne pita čemu pljačka?

Da li ste i Vi od takvih?
:D

drage Budaletine, Srbijom ne vladaju stranke (deklarativno) već Interesne Grupacije (praktično), iste cene kao u Hrvatskoj i po EU ali manje plate od Hrvata???
Hvala odabranim Industrijalcima, za lekove njihovim unucima trebalo ali im ne pomogli ništa...seme im se zatrlo prokleto...
:pop:

Poslednja izmena:

Back