gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
sram te bilo, malašto si onda sa ovim tvojim?

moj zmu je jedno srculence, a ne konj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sram te bilo, malašto si onda sa ovim tvojim?
sram te bilo, mala
moj zmu je jedno srculence, a ne konj![]()
malo sam se ugojila
ionako svi kazu da je bolje kad zene " ima""![]()
ma, uvek je on bio srculencea sad je srculence a?
![]()
ljubomorna si sto sad imam vece sesi od tebeal ne da je ima za tri žena odjednom...![]()
@Novaista-malo sam se ugojila
ionako svi kazu da je bolje kad zene " ima""![]()
Ма јок сестро слатка, него знаш ли ти како она устаје и седа.kamila jeplju![]()
a el sam vam pricala kako me bivsi vozio na biciklu. a ja sedim pozadi sa sandalama sa stiklom u rukama. i u aljincetu kratkom.
nije teo da dozvoli da se lomatam u stiklama
srculence![]()
kako si sela? po muški ili ženski?
lepo baš. ko u nekom crno-belom filmu
to samo u nekim visokobudzetnim limunadamau crno-belim filmovima voze limuzine bre znas koje i piju sampanjac i puse na mustiklu.
to samo u nekim visokobudzetnim limunadama
u pravim crno-belim filmovima obavezno pada kisa i neko place i neko odlazi![]()
E da vam kaze missim vas Glenn,sinTc biJo u gradu sa ortakom,voziJo moju grdosiju od kamara...mamu mu ebem..oprao sam ga....ono missim...da sa poda moz da mrcis,i tako...dodjem po ortaka...i ono vozimo se polako..svi gledU i mackice se okrecu...dok..u pozadini svira muzika iz Rokija...ono kao neki fajterski...fazon..i vozimo se mi...kuliramo...idemo u majdan...extra mesto...i nadjemo parking...jedva...masina urla...na gazeli...jedno 150 ko is piTcke..pitanje sada...stizemo cice gledaju...prilaze koLJima...ovo ono..frke munje...da se provozamo..i te foJe....i naravno da smo ih provozali...
Da li gotivite frajera u egzoticnim koLJima?
Ne...volim one u kolicima...to mi onako baš baš egzotično..![]()
Da li gotivite frajera u egzoticnim koLJima?
Uh preostro.........ma pusti ih da mastaju........to bar mogu........i ovde da pricaju izmisljene dogadjaje i price.........![]()
e ice queen...missim..mojne...ono...![]()