Besmislene izjave

glavapunaendorfina

Primećen član
Poruka
516
Na primjer, koleginica (tj. osoba koja studira isto sto i ja) koju sam nesto naljutio mi kaze "Zelim da ostanemo kolege kao i ranije." Pa sto drugo mozemo biti?

Cega su znak besmislene izjave?

Mislim da je mozda u ovom slucaju to znak da je duboko povrijedjena, ali krije, ali joj je ono sto Frojd zove cenzura zbog necega oslabilo, pa se njena povrijedjenost ispoljila kroz besmislenu izjavu.

Poslednja izmena:
Na primjer, koleginica (tj. osoba koja studira isto sto i ja) koju sam nesto naljutio mi kaze "Zelim da ostanemo kolege kao i ranije." Pa sto drugo mozemo biti?

Mislim da je mozda u ovom slucaju to znak da je duboko povrijedjena, ali krije, ali joj je ono sto Frojd zove cenzura zbog necega oslabilo, pa se njena povrijedjenost ispoljila kroz besmislenu izjavu.

E, vidi se da je "mala" . Kada poraste, samo će ti ponašanjem staviti na znanje isto - bez jedne jedine rečenice. Ovako bi rekao posle, šta se sad dogodilo. :mrgreen:

Ko veli, da te obavesti, da će i dalje u nekoj nužnosti i minimalnosti obavljati sa tobom što pismenu što verbalnu korespodenciju. :mrgreen:

E, vidi se da je "mala" . Kada poraste, samo će ti ponašanjem staviti na znanje isto - bez jedne jedine rečenice. Ovako bi rekao posle, šta se sad dogodilo. :mrgreen:

Ko veli, da te obavesti, da će i dalje u nekoj nužnosti i minimalnosti obavljati sa tobom što pismenu što verbalnu korespodenciju. :mrgreen:
Ne, ne. Ona je rekla prije toga da zeli na zeli nikakvu komunikaciju. Tad kad sam je naljutio.
Zato je izjava koja je uslijedila besmislena.
A i da nije, izjava je opet besmislena.

Poslednja izmena:
jeste mazi se malo... hardcore to ne rade
a neki rade da zamuljaju
al shta znam svi smo ljudi pa sad kad im trazis dlake u jajima i oni ce tebi.
joj kako mi ovo sad drugacije zvuci ovo dlaka u jajetu

pa kao da predjete preko toga i da se vise ne desi da ste se priblizili toliko jer je na pola sata videla u tebi coveka a ne kolegu mozda cak malo i simpatiju pa da se to ne desi, da se vratimo na kolege
e sad ti to kao ne znas

jeste mazi se malo... hardcore to ne rade
a neki rade da zamuljaju
al shta znam svi smo ljudi pa sad kad im trazis dlake u jajima i oni ce tebi.
joj kako mi ovo sad drugacije zvuci ovo dlaka u jajetu

pa kao da predjete preko toga i da se vise ne desi da ste se priblizili toliko jer je na pola sata videla u tebi coveka a ne kolegu mozda cak malo i simpatiju pa da se to ne desi, da se vratimo na kolege
e sad ti to kao ne znas
Ona je samoinicijativno kasnije rekla da zeli da opet budemo sto smo bili, drugovi.
I nije mi jasno sto joj je znacilo to ". . .da ostanemo kolege" tad, nisam tumacio, jer ja sam naucio da je u zivotu glupo tumaciti nesto sto neko izjavi, a sto je makar malo nejasno. Neko ko je nejasan ostaje nejasan sve dok ne odluci da postane jasan, a svako tumacenje bi bilo nesigurno, i vodjenje za tim tumacenjem bi covjeka navelo na pogresne postupke i misli.

Dobro je tumaciti snove, omaske, nemogucnosti prisjecanja, greske u misljenju i u orijentaciji (u vremenu i prostoru), ali samo ako to radis sam sebi ili nekome ko zeli da mu to radis, i zeli da saradjuje.

Poslednja izmena:
Nisam upućen u kontekst, ali ne mora biti besmisleno. Možda je malo konfuzno izrečeno, ali je poenta jasna. Možete biti supružnici, ljubavnici, prijatelji, poznanici, kolege. Ovo zadnje ste bili pre upoznavanja. Posle malo više od toga. Pa joj je verovatno taj višak dosadio.

Frojd bi se pitao zbog cega otvaras temu o besmislenoj izjavi. Besmislena, bez smisla. A ti mislis o znaku povredjenosti (duboko) i tajni (krije se).

hoce da ti kaze da bi se ****** sa tobom... ali bez obaveza

kad naucis zenski jezik neces postavljati ovako debilne teme

Back