Ulica sto pre. Mafija milom vlast nece predati, a nasa mafija poseduje svoju drzavu.
Kao sto vidimo izdaja KiM je izgleda vec potpisana, znaci srpski rode oruzje u ruke i da oslobodimo Srbiju od ove "vucje" izdajnicke bande.
Objasnio je lepo advokat Gajic situaciju - AKO, na meni potpuno nepoznat nacln, ali AKO nekako izborima izgube vlast, SUDIJE su sve njihove i necemo moci ni optuznicu da podignemo protiv njih, a ne da ih osudimo.
Ovde vise pravne metode ne pomazu, legalnim putem im necemo moci nista, zato mora ulica.
Inace ako neko ima moralnih predrasuda oko toga, prvo ja licno sam covek koji postuje propise - ne samo zakone, vec i svako normalno ponasanje. Ali ova banda je PONISTILA vazenje zakona 1000 puta, i prakticno stavila zakone VAN SNAGE. Sve zakone, svako zakonsko ponasanje. Ako zakoni ne vaze za sve, NE VAZE NI ZA KOGA.
Dacu samo dva primera, ima ih 1000 i sami sebi prestavite situaciju:
1. proglasenje Ustavnog suda nenadleznim povodom Briselskog sporazuma
2. Hapsenje Crnog u Sapcu bez pronalazenja ijednog napadaca na ljude koji su bili maskirani i stitili SNS-ovce
Znaci posto zakoni vise ne vaze, A UKINULI SU IH SNS-banditi, ONDA ZAKONI VISE NE VAZE i mi kao narod nemamo nikakvu obavezu da ih postujemo.
Stoga na ulicu ali pametno, ne kao rulja vec sa ciljem da se ovi banditi pohapse (za pocetak) i da se vlast vrati narodu. Onda godinu dana tehnicka vlada da sredi stvar i pripremi zemlju za normalne izbore - ciscenje izbornih spiskova, oslobadjanje medija, hapsenje svih krimosa i politickih krimosa, pa tek onda pravi izbori.
Ili to ili nas nema, tj. ceka nas sudbina Ukrajine. Ako imas bolji predlog, rado bih ga cuo.
NAPOMENA: Postoji jos jedan nacin bivstvovanja u Srbiji, a to je "pridruzi im se". Za one koji su spremni da rade gadosti u ime SNS-a za male povlastice. Ali svaki takav "vuk" treba da bude svestan da ce i on i njegova porodica, prijatelji itd ziveti u toj i takvoj Srbiji koju pravi SNS. A to je Srbija prezaduzena, razrovana rudnicima i prezagadjena. Isti vazduh koji disemo ti i ja, i kojim se trujemo, DISE I GLUPI VUCIC i njegova deca, istu zatrovanu vodu pijemo, istu zatrovanu hranu jedemo. Isto nas tretiraju, i isto cemo zavrsiti. Nema vise gde ni da se bezi jer je situacija losa svuda u svetu. Najbolje danas je pobeci u Rusiju, i ja licno imam tu opciju, za vas ostale dragi moji ne znam gde cete da begate kad Srbija postane full Mordor.