Beskonačno veliki Kosmos?

Ako postoji beskonačni Kosmos, onda postoje i sve moguće kombinacije i događaji?
Tako onda postoji beskonačno mnogo 'fosila' kao ja i svih ostalih koji će na razne načine živeti?
Potpuno i oduvjek se slažem sa ovim. Sve teorije o velikom prasku, veličini kosmosa, i još kad kad ono počnu goovriti o broju galaksija od 10 na neki **** , meni NE PIJU vode. je JEDINA istina

O ovome sam pisao već prije dobrih 7 godina:

Majmun koji je napisao Hamleta

Neka se Zemlja i sve na njoj sastoji od nekog određenog broja atoma, recimo 10^50
Ti atomi su u rapoređeni u određenu kombinaciju kojih ima recimo 10^50^50 I čine Zemlju kakvu znamo.

Ako krenemo dalje u svemir naići ćemo nakon određenog putovanja, na istu grupu atoma
koji čine istu kombinaciju , tj. Zemlju br. 2
Na toj zemlji se nalazi majmun koji se igra sa pisaćom mašinom.
Do tada je sasvim slučajno otkucao slovo "H"

Ako krenemo dalje kroz svemir, po teoriji vjerovatnoće a uzimajuci u obzir pojam beskonačnosti, naići ćemo na još jednu Zemlju ovaj put broj 3. Na toj zemlji je sada drugi majmun uspio da ukuca 2 slova "Ha", slučajnošću naravno.

Dalje ako smatramo da ima ∞ mnogo svjetova nalik našem, sa beskonačno mnogo majmuna koji se igraju sa mašinom na kraju u jednom trenutku ćemo zateći majmuna koji je sasvim slučajnim potezima otkucao čitavog Hamleta.

Tako se vraćamo na objašnjenje našeg naslova koje kaže da je

Majmun napisao Hamleta

Pri ovome važeće su i ove tvrdnje:
- pored majmuna Hamleta je napisao i Šekspir naravno, to ne osporavam,
- Ovo nipošto neznači da je majmun evoluirao i da je pametan ko mi,
već čista matematička vjerovatnoća govori da je uspio na pisati knjigu.

Think ∞

To sam pisao malo lepršavim jezikom što bi rekli, da bi tek nakon saznao da o tome postoji teorema:
https://en.wikipedia.org/wiki/Infinite_monkey_theorem

Poslednja izmena:
sad, fast-fwd par godina i mi danas imamo ovo
ezgif.com-optimize.gif

I onda počnete logikom razmišljati. Ako mi vidimo zemlju na ovaj način, zašto neko ne bi gledao nas u istoj simulaciji ?

Povežite druge podatke sa ovom mapom, podatke o ljudima, njihovim fejsbu/insta profilima, njihovim gps lokacijama i dobijate skoro savršenu simulaciju gdje je sve digitalizovano

Po meni sve je više argumenata da se i nalazimo u simulaciji, igrici, trčeči okolo, dok ne popadamo, a sve kontrolisano od neke više vrste.

Ako postoji beskonačni Kosmos, onda postoje i sve moguće kombinacije i događaji?
Tako onda postoji beskonačno mnogo 'fosila' kao ja i svih ostalih koji će na razne načine živeti?
Uz ovu teoriju stižemo do kvantizacije Kosmosa ili vremena? Ako postoji beskonačno mnogo svetova kao Zemlja, kolika je najmanja vremenska razlika između različitih, ali vremenski 'najbližih' svetova? Vreme je kvantizirano?

S
Cekaj, sta hocea da pitas?
procitaj temu dnk, frekvencije, vibracuje, energija, kvantna fizika i ostalo za dodatne informacije...?
Za moja razmišljanja ne treba nikakva 'visoka' nauka, samo obična logika. U beskonačno velikom Kosomosu postoji beskonačno mnogo planeta na kojima je moguć život. A čak i uvom navodno 'ograničenom' Kosomosu postoji mnogo takvih planeta!?

uz ovo ponovljeno:" Nisam ja izmislio pojam 'paralelni svet'. Istina, drugi ga svrstavaju u neke druge dimenzije, ja to nastojim prikazati mogućim i u ovim našim dimenzijama!"
Sada još dodajem da je onda moguće putovanje u prošlost tako što otputujemo u taj neki drugi paralelni svet, i tamo stignemo taman kada se na tom svetu do tada događalo sve isto kao na Zemlji do tada? Ili u budućnost u neki svet gde se sve ovo ranije počela da događa, ili ćemo tamo svakako stići u budućnost!

Back