Beskonačno pozajmljivanje

Radi se o osobama koje imaju naviku da pozajmljuju non stop sve i svašta od malih do velikih stvari ,koje istina uredno vrate ali to stalno traženje nečega me stvarno ono:dash:

I sad meni je taj manir stalnog davanja dosadio i ulazim u vrlo česte sukobe sa dotičnom personom.

Zanima me imate li slične primere i kako se nosite sa tim?

Imam jednu takvu personu, sa dve ćerke, kojima večito fali aceton, ulošci, kafa, prašak za pecivo, ulje, jaja... Jednom je čak tražila dva krompira, pofalilo joj za musaku.
Rešila sam je se tako što sam zajedničkoj "prijateljici"-komšinici ispričala kako čim ova zazvoni znam da je došla da nešto traži. Ova je naravno to prenela, što mi je i bio cilj. Sad sam mirna.

Imam jednu takvu personu, sa dve ćerke, kojima večito fali aceton, ulošci, kafa, prašak za pecivo, ulje, jaja... Jednom je čak tražila dva krompira, pofalilo joj za musaku.
Rešila sam je se tako što sam zajedničkoj "prijateljici"-komšinici ispričala kako čim ova zazvoni znam da je došla da nešto traži. Ova je naravno to prenela, što mi je i bio cilj. Sad sam mirna.

:lol:

:klap:

Back