Beseda u Zoranovu čast

Dragi Zorane,

sigurno ti je bolje tamo gore nego nama ovde dole. Ne znam šta da ti kažem kad i sam vidiš - tvoji su pukli na izborima.
Tvoj Tadić uvalio narodu kancerogeni kukuruz, lažu Madjari da je 78% roda opasno po zdravlje. Naši stručnjaci su to prepravili na 15%
Papir trpi sve a tek narod, o njemu da ne pričamo. Sad ćemo to da pomešamo sa GMO hranom pa se neće ni osetiti.

Dragi moj Zoki, Zoćo, Zorule, narod nema para za letovanje. Kako i da ima kad je sjebana privreda preko noći? Sad u 4 zida sedimo
i jedemo zatrovanu hranu. To ni Jevreji u drugom svetskom ratu nisu jeli iako su vršili ispitivanja nad njima kao ova vlast nad nama.
Pored kancerogenog kukuruza i GMO hrane, tu je i zračenje i od NATO-a i od Černobila. Samo najjjači Srbi će ostati. Srbi kojima neće
moći ni zračenje ni hemija ništa. Na prste jedne ruke ima da nas bude ali će to što pretekne da napravi i izrodi neku super naciju.

Moj Zorane, sećaš li se kako si nas učio da ako treba pojesti dve žabe treba pojesti veću? Žabe su specijalitet italijanske kuhinje.
Medjutim, ovi tvoji su narodu nudili neku drugu kuhinju. Znaš i sam da po belom svetu ima dobrih stvari ali ima i gomana.
E naši su od sveta preuzeli samo gomna i to ona najveća al narod da kusa a oni da broje šušku.

Jel se sećaš Zoćo, Zoki, Zorule, onog mosta na Adi što si pričao da je ravno ludilu praviti ga pa si nastavio sa Hramom Svetog Save?
Jel se sećaš koliko te mafija iz SPC-a pljuvala iako si više hrama napravio nego SPS-SRS? E vidiš sad imamo i onaj most koji nisi hteo.
Nismo ni mi hteli ali tvoj Djilas naredio da nam treba. Uzima reklamni prostor RTS-u pa sad Tijaniću fale pare pa umislio da nam naplati od pretplate.
Ono što Djilas naplati od reklama narod treba sa pretplatom da popuni. Bolje da plaćamo pretplatu Djilasu a RTS da se izdržava od reklama.
I to mu malo pa tuče narod zbog 72 dinara sa svojom specijalnom policijom a nisu crvene beretke sa kojima si pregovarao Zorane moj.
Djilas ne pregovara ni sa kim. Iako je naplatio žestoko od onog mosta i što je čupao pa sadio drveće ipak nije hteo da plati taksi.
A uzeo i on da vršlja vlast po stranci. Oni tvoji što se kunu u tebe samo kad su kamere uključene, izmedju kulturnog Tadića i lovatora Djilasa
otišli tamo gde ima para.

Zorane moj lepše je tebi sigurno tamo gore nego nama ovde dole
Počivaj u miru Zorane moj
Nepozvani Junak

-----------------------------------------------------------
Teta Ružice, jel sam dobio nagradu?
Ebo plaketu, gde su pare?
:D

Back