Pauflek
Primećen član
- Poruka
- 733
Pa snalazim se, zato i blejim ispred drakstora 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snađi se bez love, to je umetnost.
Ja sa mojih 27 uopšte ne izlazim.Mnogima će sad smešno izgledati ali naš izlazak je bio subotom.Čuvene igranke na Mašincu.Ne diskoteka već igranka sa obaveznim sakoom za muškarce.I sve je to trajalo do 23h.
Posle Pivnica, Plavi Dunav ili Kolubara...ništa više nije radilo u celom gradu.
Danas izlaze u ponoć.
***.
Ja sa mojih 27 uopšte ne izlazim.
Ne nudi mi ovaj Beograd ništa pristojno i po mom ukusu.
I da se razumemo, nisam ja neka prefinjena i sva na note, ali jednostavno mi je sve nekako bez duše, previše nafurano trendi glupostima...možda grešim...
Има.Нека се кафићи преселе у бучне улице са много саобраћаја.Па их нико неће да примети.Povodom natpisa :
Besane noći »
23. Maj. 2009, Autor : Vesna Štrbac, Komentari: 16![]()
Toplo vreme je i znak mnogim Beograđanima da im slede besane noći, naročito ako se ispred njihovih prozora nalaze klupice, na kojima mladi po celu noć sede, piju, lumpuju i galame. To danas, na žalost, znači izlazak i provod.
Izlazak u grad nekada je podrazumevalo celodnevnu pripremu, tj. „spremanje", odlazak na popularna mesta, đuskanje, zabavljanje , ispijanje pića... Danas je sve mnogo jednostavnije. Komotno u papučama i u trenerci (jer se ne ide daleko), stiže se do najbližeg dvorišta, parkića, klupica, na kojima se iz večeri u veče okuplja dokono društvo. Piće se kupi u obližnjoj prodavnici i žurka, koja izluđuje stanare okolnih zgrada, može da počne.![]()
http://www.studio-b.co.yu/info/tema.php?id=181
...kao i povodom slicne teme na pdf Zrenjanin, koliko vam smetaju ovakva "dogadjanja" , koliko ste sami ucesnici istih ili nekada bili i postoje li resenja koja bi zadovoljila obe strane?