little smile:
Ma koliko ti se cinilo da si nas davio ili sta vec, priznajem da sam dosta toga novog saznala bas zahvaljujuci tebi. Mozda je bilo nekada (davno ) nekih nesporazuma, ali zivot ide dalje i sve ono sto ne shvatimo danas, razjasni nam se vremenom.
Samo cu reci HVALA ti na korisnim informacijama, nadam se da ces posecivati forum i kada budes 'na drugoj strani sveta'
Pozdrav!
Super ako si nesto novo cula i hvala na lepi zeljama, cucemo se jos kada odem, javljacu se sa novostima sa Toronto Jazz scene, koliko sam upoznat imaju dobrih jazz klubova a takodje i odlicnih jazz festivala.
Apach:
Klika:
A gde planira da ide iz Kanade?
U Evropu negde, ni on (i zzena mu) ne misli da se vraca!
Auuu....pa gde ce u Evropu, pa on nije svestan kakva je skupoca u Evropi, jedva ljudi prezivlajvaju, ne mislim da ce mu ovde biti mnogo bolje nego u Kanadi, nigde nije lako ali Evropa nije ni blizu onoga sto je nekada bila, znam iz iskustva.
Apach:
Daleko od toga da je on tamo usamljen, izuzetno je komunikativan, zna bar 6 stranih jezika perfektno, ali po njegovoj pricci sve je (za njih) isuvisse isprogramirano. Zzivot je do maksimuma isprogramiran, propisano je kako treba da zziviss! Koliko god mi ovde ponekad zafali nekog "reda, rada i discipline", toliko ne verujem da bih mogla da istrpim isto non-stop. Nije ni ccudo ssto ccovek tamo pobesni!
Hmm......sve je to relativno, ako zelis da ti bude isprogramiran zivot onda ce i biti, ne treba samo nasedati na njihovu propagandu, problem je u tome sto nasi ljudi, ne govorim sada konkretno za njega jer coveka ne poznajem, generalno nisu navikli na pravila igre koja tamo postoje, odu iz ove rupe u neku normalnu zemlju pa ne mogu da se priviknu da treba da plate porez, da kazu hvala, da stoje jedan iza drugog u redu za autobus, itd......shvatas poentu. Pa ne verujem da ce mu zivot u Evropi biti manje isprogramiran nego sto je bio u Kanadi. Ako ne voli takav nacin zivota, ja bih mu onda preporucio neke egzoticne zemlje, ima mnogo toga zanimljivog.......
Ziveo sam i u divljim zemljama, gorim od nase, ali bogami i u tim "isprogramiranim" pa uvek tipujem na ove druge, iako nijedna nije savrsena, ali ipak je lagodnije ziveti u redu i disciplini, zdravije za mozak u svakom slucaju.
Ne mogu da tvrdim da da cu celoga zivota ostati u Kanadi, sve zavisi, ja sam inace po prirodi pustolov i veliki avanturista, ne drzi me mesto tako dugo, volim da menjam, interesantnije je. Imam gomilu planova da zivim na nekim ludjim mestima nego sto je Toronto.
Apach:
Ali ako i ovde dolazi isto, onda sigurno "kupim prnje".
Uhh bre Apach(ice), pa ti bas ne volis red, rad i disciplinu :-) , ajde sto ne volis pivo :-), ali .......ovo je previse :-)