Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ozbiljno pitaš, il da se zezamo...?
Koliko si sexualno besan? Koliko ima toga u tebi, onog ljutog muskog, bez sranja, bez gluposti, cist sexualni poriv...Koliko te zadovoljavaju prilike iz okruzenja?
To nije bes to je strast. drama. energija.
Jel tema i za zene ili samo za muskarce?
Najozbiljnije. I pitanje je pretezno muskoj populaciji. Ne smeta i odgovor od zene, ali ako je odvazan u sexualnom smislu, bez price o emocijama, dubini, razumevanju i sl. Dakle ljut sexualni bes i poriv.
pa brate naleti tako pa se razbukarim ko bik, icepam je sve...nakraju mi kaže nemogu više...ja oću još, ona viče nemogu, beži...
a nekad sam ko janje umiljato...
Znas onaj bes, da kazes zenski. Aj umukni, i popusi mi ga ili pali. I to ga dobro zadudlaj. Da zadudlaj, bez laznog morala, bez okolnih reci, bez gluposti.
neam ja taj sleng u krevetu...ne pričam...samo delam...![]()
Koliko si sexualno besan? Koliko ima toga u tebi, onog ljutog muskog, bez sranja, bez gluposti, cist sexualni poriv...Koliko te zadovoljavaju prilike iz okruzenja?
Zasto? Plasis se da te ne osudi zbog prljavog degradirajuceg govora (mada ne znam sta je degradirajuce u zahtevu za oral), ili te ne pali direktna instrukcija u krevetu kada zabaguje?
nijedno...
jednostavno me to ne privlači...
Hajde papucic/ Puknite pa makar vas forumaljke osudile da ste napaljenici i pacenici.Sta je bre, sta ste stegli guze. Zini kazi. Musko si. Izbaci iz sebe.
mozda privlaci zene?
Ne znam. Ja sam jako besan, eksplicitan. Kao da sam rodjen sexualno zesce isfrustriran. I dobrim delom se ponosim time. Lako me smore sranja i okolisanja.
Hajde papucic/ Puknite pa makar vas forumaljke osudile da ste napaljenici i pacenici.Sta je bre, sta ste stegli guze. Zini kazi. Musko si. Izbaci iz sebe.
e dosta sam se praznio sad bih malo da vodim ljubav