Bes

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
70.282
Koliko si sexualno besan? Koliko ima toga u tebi, onog ljutog muskog, bez sranja, bez gluposti, cist sexualni poriv...Koliko te zadovoljavaju prilike iz okruzenja?

Najozbiljnije. I pitanje je pretezno muskoj populaciji. Ne smeta i odgovor od zene, ali ako je odvazan u sexualnom smislu, bez price o emocijama, dubini, razumevanju i sl. Dakle ljut sexualni bes i poriv.

pa brate naleti tako pa se razbukarim ko bik, icepam je sve...nakraju mi kaže nemogu više...ja oću još, ona viče nemogu, beži...
a nekad sam ko janje umiljato...

Znas onaj bes, da kazes zenski. Aj umukni, i popusi mi ga ili pali. I to ga dobro zadudlaj. Da zadudlaj, bez laznog morala, bez okolnih reci, bez gluposti.

pa brate naleti tako pa se razbukarim ko bik, icepam je sve...nakraju mi kaže nemogu više...ja oću još, ona viče nemogu, beži...
a nekad sam ko janje umiljato...

Pusti jagnje. Imas tema o jagnjicima, i ljubljenju. Znaci ono musko, srz. Onaj bes zesci. Ako jedna ne zadovolji, trazis sledecu. Nema kompromisa, ne pregovaras sa teroristima. Cist onaj bes. Mozda ga kontrolises u sebi, ali koliki je ?

3844d773.gif

Hajde papucic/ Puknite pa makar vas forumaljke osudile da ste napaljenici i pacenici.:) Sta je bre, sta ste stegli guze. Zini kazi. Musko si. Izbaci iz sebe.

Ne znam. Ja sam jako besan, eksplicitan. Kao da sam rodjen sexualno zesce isfrustriran. I dobrim delom se ponosim time. Lako me smore sranja i okolisanja.

Ne znam. Ja sam jako besan, eksplicitan. Kao da sam rodjen sexualno zesce isfrustriran. I dobrim delom se ponosim time. Lako me smore sranja i okolisanja.

dramatican. i haotican. nema kanalisanja. to je privlacno na kratke staze. na duze verovatno jede energiju nekome pored tebe.
osim ako te ne zauzda i kanalise energiju kako joj odgovara. ovako je divlja i bez kontrole.

Poslednja izmena:

Back