BERZA

Berza u Srbiji nema veze sa svetskim berzama.....Samim tim što ti je čovek rekao da ovde ima mnogo nesavesnog poslovanja....
Pa evo ti primer oko VOIP-a koji je još uvek po telekomu nelegalan....pa te blokiraju u cugu .....
Berza je mešetarenje i isplati se samo kao uvezano kolo....da se ne nanjuši odakle je izvršeno prebacivanje para ......

Neozbiljnost koju sami priznajemo sa gradnjom do najviše 4+1 sprata onemogućuje ozbiljne analize i stvarno poslovno analiziranje berze....već semipolitičko......

islandjanin:
mislim da moras biti dobro obucen za ulaganje na berzi, ili da imas nekog ko jeste. To je jako stresan "posao" i bez velikih para koje bi ulozio, uopste se ne isplati pocinjati.
mislim da si u pravu samo sto se tice da je top jako stresan posao.

Pre nekoliko dana Tigar ad iz Pirota izašao je, prvi, na A listing beogradske berze i za samo nekoliko radnih dana cena je otišla cca 40% gore, uz ogromnu potražnju.

Najavljeno je da će uskoro i Energoprojekt holding i Sojaprotein na A listing, što je takodje dovelo do velikog porasta cene.
Akcije enegroprojekta sam kupio pre manje od mesec i po dana:
06.03.2007 1.665-4,26
danas jedna akcija vredi: 3144,oo din8-) :D

U poslednjih mesec dana veliki obim trgovanja postižu još i AIK banka, Agrobanka, Metalsbanka, Fidelinka, Metalac .....
pratite berzu - pravite novac:wink:

pajamaca:
jel to znači da tigar sada ima love:p
odo ja do pirota da im nešto pokažem:lol:

Mislim da su se malo konsolidovali, a ubuduće će morati na svaka tri meseca da objavljuju rezultate. Btw mislim da oni uvek imaju love, samo ne znam koliko su teški na plaćanju, ipak su to Pirotjanci:lol:

Back