Berza viskova devojki

Naivac

Zainteresovan član
Poruka
160
Svi mi imamo neke poznanice koje nam vise smetaju nego sto ih zelimo kao izabranice srca.

1.Zene u Srbiji i dalje cekaju da budu startovane, tj samo se nameste da budu uocene od muskarca,znaci inicijativa je i dalje na muskoj strani.
2.Svo njihovo mumlanje o ravnopravnosti i pariranju u ponasanju je cista zezancija, i dalje je sve po starom, osim novcanika (tvoj novcanik je zajednicki, a moj novcanik je moj novcanik)..

Zato predlazem berzu viskova.

Svako od nas muskaraca moze slobodno da ponudi ono sto mu je "visak" iz svog okruzenja, bice vise svega kroz zamenu.

Svi mi imamo neke poznanice koje nam vise smetaju nego sto ih zelimo kao izabranice srca.

1.Zene u Srbiji i dalje cekaju da budu startovane, tj samo se nameste da budu uocene od muskarca,znaci inicijativa je i dalje na muskoj strani.
2.Svo njihovo mumlanje o ravnopravnosti i pariranju u ponasanju je cista zezancija, i dalje je sve po starom, osim novcanika (tvoj novcanik je zajednicki, a moj novcanik je moj novcanik)..

Svako od nas muskaraca moze slobodno da ponudi ono sto mu je "visak" iz svog okruzenja, bice vise svega kroz zamenu.

To si odlicno uocio.

Bratislave, ti izgledas skroz gej...furas debilnu frizuru zapadno-evropskih metroseksualaca....i kapiram sine da se srusis nakon dva ´ladna...bruka si za muski rod...realno. :rumenko:

Naravno... :roll:

Hvala Bogu, pa sve sam sebi kupujem....stan, auto, pa cak i pivo, bez da moram da pitam nekog jel´ smem....vidim nove generacije su skroz u gej fazonu....evropejski...a Bratislavu inace mogu biti tata, pa reko´ da ga posavetujem malo... ;)

Hvala na savetu, ima vremena da probam id ruge frizure opusteno.. Za sad mi je ok ovako, a mozes i bez ociglednog vredjanaj da dajes savete..
Pozz

Naravno... :roll:

Hvala Bogu, pa sve sam sebi kupujem....stan, auto, pa cak i pivo, bez da moram da pitam nekog jel´ smem....vidim nove generacije su skroz u gej fazonu....evropjski...a Bratislavu inace mogu biti tata, pa reko´ da ga posavetujem malo...;)

Tim jadnije ako mu po godinama moyes i tata biti...Bas onako ocinski si ga napljuvao..A sto se tice mladih generacija..obzirom kako se starije ponasaju,nije ni cudo..od koga su mogli nauciti za bolje

Uh brate imam tog otpada kolko oces al ste mi gotivni ne bih vam toliko nazao cinio:lol:

Back