Pele.L.
Primećen član
- Poruka
- 792
kakav kod nas ima bernadinac dugodlaki znaci izgleda kao 200 kila da ima a ustvari ima 97 a 4 godine je star inace premiran pas ali uvece kad nema nikog u dvoriste ide i na ljude cak da ih raskomada...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanima me koliko treba da je tesko stene staro 3 meseca i koliko hrane jede dnevno dok ne napuni godinu dana?
Obozavam zivotinje....Do skora sam imao Velikog Snaucera,ali mukica je uginuo...imao je 10 godina......bio je u selu ali je redovno kontrolisan i bla bla...E,sada bih hteo da uzmem Bernadinca......nemam nikoga ko je imao toga psa,pa me zanima sta treba kod stenaca da se gleda,zanima me dugodlaki.......Koliko su osetljivi,hrana...?...sve sto znate o njima,slobodno iznesite...........
Nemam tog psa, ali je stvarno super rasa. Umiljata gromada![]()
Treba mi pomoc.Imam bernardinaca,star je 8 god, interesuje me da li nekom desilo da oslepi?Ja sam taj problem imala sa njim pre dve godine i mazali smo mast hloromfenikol i bilo je uspesno (nije bas najbolje video,ali bilo je bolje).Sad ponovo ne vidi iponovo smo mazli istu mast i nistaZvala sam veterinare vise puta,ali ni jedan nije zainteresovan da mi pomogne...ne znam sta da radim
![]()