- Poruka
- 11.751
pa realno
beki je car
čovek koji se toliko zeza
živi ko bog
a kad ga smene
mole da se vrati
Svi bismo bili carevi da imamo tolliko novaca kao taj gmaz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa realno
beki je car
čovek koji se toliko zeza
živi ko bog
a kad ga smene
mole da se vrati
Ja odavno govorim (i pisem ovde) da tog coveka jednostavno treba ustrojiti (izvinjavam se) jer placa maloletnice za svoje orgije, ali ovoga puta je samo rekao istinu: Ono ne lici na zenu, a i ona to zna pa suknju nikad i ne oblaci, samo pantalone, neka se javi neko ko je video Merkelovu u suknji- ja nisam, znaci da ovoga puta "vulgarno" treba zameniti sa istinom, mada je ipak mogao birati reci a da kaze sta je zeleo reci
[/QU,
aöli ja´´´´´´OTE]
Ta zena ima jako atraktivnog muza (drugi brak),ima i skoro 6 banki,tacno je da je totalno neatralktivna
,nije bila to ni kad je bila mlada,
ali ja ne shvatam zasto ta zamlata sto farba kosu i operise lice svaka 3 meseca
ne kaze da li bi yebo onog picopevca Sarkozija,
a ako cemo o najodvartnijem liku ikada vidjenom na pozornici politike onda je to britanski premijer.
Ti si zena,nadam se. ,i ja sam zena ( za sebe znam). Nikada,ali nikada ne
bih,cisto iz nekakvih lojalnih zenskih razloga uzivala
u smehu i ismejavanju zene koja ima 6 banki, a nije Klaudija Shifer,
a narocito kada to radi ta impotentna zamlata koja kaze
za svoju drzavu da je sranje i koja se zanima samo sa devojcicama od 16 godina.
Takvu stoku treba ignorisati i prezirati.
Berluskoni vulgarno uvredio Merkelovu
Nakon preslušavanja snimljenog telefonskog razgovora Silvija Berluskonija sa urednikom jednih italijanskih novina u okviru istrage o seksualnim skandalima koja je u toku, u javnost je dospela i vulgarna izjava na račun nemačke koleginice Angele Merkel koja mu se u tom razgovoru omakla.
Pošto je ipak u pitanju dama, koja je pritom još i kancelar, najtiražniji nemački list “Bild”, koji o ovom slučaju dosta opširno piše, konstatuje samo da se Berluskoni “vulgarno i nedostojno izrazio o kancelarki Merkel, posebno o njenoj figuri”, dok britanski dnevni list “Dejli mejl” izjavu prenosi nešto konkretnije, mada sa brojnim zvezdicama, tako da možemo da pročitamo da je Silvio Berluskoni za nemačku kancelarku rekao da je “debela ***** koju niko ne bi *****”.
Ja odavno govorim (i pisem ovde) da tog coveka jednostavno treba ustrojiti (izvinjavam se) jer placa maloletnice za svoje orgije, ali ovoga puta je samo rekao istinu: Ono ne lici na zenu, a i ona to zna pa suknju nikad i ne oblaci, samo pantalone, neka se javi neko ko je video Merkelovu u suknji- ja nisam, znaci da ovoga puta "vulgarno" treba zameniti sa istinom, mada je ipak mogao birati reci a da kaze sta je zeleo reci
[/QU,
aöli ja´´´´´´OTE]
Ta zena ima jako atraktivnog muza (drugi brak),ima i skoro 6 banki,tacno je da je totalno neatralktivna
,nije bila to ni kadj je bila mlada,
ali ja ne shvatam zasto ta zamlata sto farba kosu i operise lice svaka 3 meseca
ne kaze da li yebo onog picopevca Sarkozija,
a ako cemo o najodvartnijem liku ikada vidjenom na pozornici politike onda je to britanski premijer.
Ti si zena,nadam se. ,i ja sam zena ( za sebe znam). Nikada,ali nikada ne
bih,cisto iz nekakvih lojalnoih zenskih razloga uzivala
u smehu i ismejavanju zene koja ima 6 banki, a nije Klaudija Shifer,
a narocito kada to radi ta impotentna zamlata koja kaze
za svoju drzavu da je sranje i koja se zanima samo sa devojcicama od 16 godina.
Takvu stoku treba ignorisati i prezirati.
Izvini molim te, rekla sam istinu, ali sam rekla i to da je mogao i morao birati reci!
Ne zamenjuj teze, nisam ja rekla da je ne bih...nego ovaj sto ga treba (po mom misljenju) ustrojiti, jer ako placa za orgije, neka placa devojke i zene, a ne devojcice od kojh neke jedva da su imale 16. godina...
Jesam, zena sam, a tebi verujem na rec da i ti jesi![]()
Ne uzivam u "smehu" sto razvratnik koji placa devojcice ne bi Merkelovu (iskreno, ko bi, osim onog ko mora), ali uzivam kad se nekome ko je poput nje ucinio toliko zla Srbiji i Srbima (a nismo jedini) dobije u nosinu- istinu!
Da, uzivam u tome, ne mogu opisati koliko uzivam!!!
Mesas nju sa socijalistima i Helmit Kolom. Ona je od skora na vlasti.
Ali nema veze uzivajte u ovom svinjskom jeziku.
Zamolila sam moderaciju da zatvori ovu temu, ali ocigledno da i oni uzivanju u Berluskonijevim izlivima erotike.
уживамо, ал не у томе што кажеш него у томе што може да се прочита шта културни супериорни надинтелигентни потентни генијални богати обесни безалтернативни европски лидери говоре и мисле једни о другима